A Leroy Express ételeit mostantól a Wolton keresztül tudod megrendelni!

Töltsd le az applikációt vagy regisztrálj a weboldalon és az első rendelésedből 1500 ft-ot a Wolt áll! Nézd meg az éttermeket itt.
Olvass tovább, hogyan használhatod fel a kedvezményt!

A Leroy Express változatos ételkínálata

A Leroy Express ételeit mostantól a Wolton keresztül tudod megrendelni. A kiszállítási területen belül, az étterem 4 km-es körzetében rendelheted meg kedvencedet. A kiszállítási területünket ezen a térképen tudod megnézni.

A kiszállítási időt az applikáció előre megbecsüli a rendelésedet pedig folyamatosan nyomon követheteted az első pillanattól az utolsóig.

Hogyan működik a Wolt?

A Wolt használatához először regisztrálnod szükséges amit megtehetsz email címmel vagy facebook fiókoddal az alábbi linken: get.wolt.com

A rendeléshez szükséges egy szállítási cím és egy bankkártya hozzáadása. A Woltnál csak online rendelés és bankkártyás fizetés lehetséges.

A kiszállítási díj attól függ, hogy milyen távol helyezkedsz el az étteremtől, 499-999 ft között mozog. A minimum rendelési érték 1800 ft.

Hogyan tudod felhasználni a kedvezményt?

A regisztráció után menj a profilodban a “Kuponkód beváltása” menüpontra és írd be: LEROYEXPRESS. A kredit automatikusan felkerül az egyenlegedre és az első, Leroy Express étteremben leadott kiszállításos rendelésed végösszegéből fog levonódni.

Mikor tudsz rendelni az étteremből?

Vasárnaptól csütörtökig 11:00-tól 22:00-ig, pénteken és szombaton 11:00-tól 22:45-ig érhető el a Leroy Express kiszállítása.

Ha bármi kérdésed maradt bátran írj nekünk az ügyfélszolgálaton keresztül, itt nyitvatartási időben folyamatosan elérhetőek vagyunk.

Happy Wolting!