Sunde bowls fra Hawaii – her finder du dem

Den hawaiianske it-spise, poke-bowlen, er kommet fra ørigets frodige kyster til de københavnske street kitchens ? ? Spækket med friskskåret ?, tangsalat, sprøde ? ?? og fermenteret kål, også kendt som Kimchi, er den eksotiske bowl sprængfyldt med super-foods i alle ? farver – Nu er den trendy spise kommet til Nørrebro! Youssef Ramy & Milan Damjanovic har åbnet Maui Poke på den cool Ravnsborggade, og WOLT har været forbi.

Da Youssef på en ferie fik sin første poke-bowl, var det ❤️ ved første blik. En ❤️ som han sent skulle glemme. Derfor så han ingen anden vej end at blive iværksætter og introducere den smagfulde super food bowle til det nordiske køkken med sin gode ven Milan. Og lige siden idéen opstod, har drengene knoklet.

Milan: Det var essentielt for os at skabe bowls i sand hawaiiansk ånd – dvs. med respekten for gode råvarer, fantastisk ? og at lave byens bedste kimchi. God Kimchi er essentielt. Fermenteringen booster immunforsvaret, styrker kroppens optag af vitaminer, og så smager det ✨??Det binder bowlen sammen.

Youssef: Inden længe havde vi brugt så mange ⏰ på de helt rigtige sammensætninger, der kunne ramme den autentiske poke-bowl smag, at tiden ofte fløj til langt efter midnat ? Alfa og omega for en god poke bowl, der smager godt, er, at den er FRISK. Fisken skal være perfekt, vores ? skal være sprøde, og smagen går vi ikke på kompromis med ✨ Derfor skifter vi ALLE råvarer hver 24-48 time, og vi går selv alt igennem for at sikre, at kvaliteten er i orden?

Nysgerrig? Prøv WOLT-teamets ❤️ (salmonhagen), og få den leveret lige til døren. Find Maui Poke på WOLT ⚡️