Kom hjem til familien bag LêLê med smagfulde sjælevarmere – Find dem her

Med det ene ben i det smukke ? Vietnam, det andet ben i den nordjyske muld, og begge ben solidt plantet på jorden, har familien Lê realiseret en ?? drøm og gjort det autentiske vietnamesiske køkken? til en del af københavnernes madvaner med madkonceptet LêLê.

Det hele startede med drømmen om “et lille hyggeligt spisested”, der nu er blevet til seks af slagsen. Og i den pulserende storby er familien Lê’s  ❤️ Street Kitchens blevet et kendt åndehul i de fleste af Københavns bydele ?.

Her er der plads til nærvær, plads til at sætte tempoet ned ?. Måske fordi atmosfæren emmer af noget familiært ?‍?‍?‍ – noget laid back og alligevel noget levende. Man kan fornemme familiens passionerede ? tilstedeværelse i alt fra kunsten ? på væggene, latteren fra køkkenet ??‍? til perfektionen i fiskesaucen?✨?? Og alle opskrifter er da også skabt af familien selv som en hyldest til deres mor og til kødgryderne i barndomshjemmet   ❤️??.

??‍♂️ Spørg hvem som helst om, hvilken mad der er bedst, og de vil sige ‘mors mad’ ❤️ Det synes vi også – derfor er vores retter skabt med udgangspunkt i familiens?‍?‍?‍ egen kogebog og den vietnamesiske mad fra vores barndomshjem ??, fortæller Lâm Lê, administrerende direktør i LêLê.

I barndomshjemmet vægtede familien ?‍?‍?‍ dét at være sammen om måltiderne højt – også selvom det betød, at der først var mad kl. 23?. Lâm er af samme grund af den overbevisning, at et måltid bliver bedre og smager af mere, når man deler det med nogen ??. Derfor er retterne hos LêLê også skabt ‘to share’❤️ efter den traditionelle vietnamesiske madkultur.

Lâm: “Kendetegnet ved vores køkken er, at det kredser om samvær og råvarer, der bliver håndteret med kærlighed ❤️. Maden er spækket med friske vietnamesiske urter ???, der er rige på vitaminer og mineraler, og som smager fantastisk?. Vi bruger især også lang tid på at kredse om??vores hemmelige ingrediens – nemlig den perfekte fiskesauce ?, der er det vietnamesiske køkkens trademark.”

Og så er der selvfølgelig de altid friske og saftige råvarer ???, et gastronomisk vidunder af en tidligere svoger der udvikler retterne, så de både smager fortrinligt og ser lækre ud ??‍?, en pensioneret mor, der stadig liiiige kigger ? forbi køkkenet for at smage efter ?? og alt det andet, der gør LêLê til noget helt særligt ???.

Lyst til en tur til Vietnam ✈️? Få varmen leveret lige til ? med Lâm Lê’s vinter-favorit, den intense oksekødsragout. Find LêLê Street Kitchen hos WOLT APP⚡️.