Fastfood uden junk? Når en burger også er ‘rigtig’ mad

Hvis vi siger smørristet brioche-bolle, hemmelig »magic sauce«og kraftfuld mør okseudskæring fra Grambogård ? hvad siger du så? Vi siger ?. Burgeren har for alvor manifesteret sig på den københavnske madscene og en af de nyeste spillere på markedet er det hypede YOBURGER! Wolt har besøgt mændende bag, Patrick og Thomas Bachmann, til en snak om mennesker, råvarer og passionen  for burgere  ❤️?.

Og hvad er så kernen i skabelsen af den perfekte burger ?? Spørger du Patrick og Thomas, handler det om at gå back to basics og skære alt det unødvendige fra. En god burger er simpel, men lavet på råvarer, der er alt andet end ‘basic’ ??  ✨.

“YOBURGER er fastfood uden junk. Hos os kommer smagen før alt andet ?. Og netop smagen skal bæres af de eminente råvarer af høj kvalitet ?. Det er den bløde bolle, den juicy smagfulde bøf samt det knasende sprøde grønt ? ? der binder burgeren sammen – og en lille smule magic sauce, selvfølgelig ? ✨ siger Thomas.

Og kærligheden til de gode råvarer ?? er ikke kommet ud af det blå. Gutterne er vokset op i et hjem ? hvor flere familiemedlemmer har gjort karriere inden for ??‍? “En god spiseoplevelse handler ikke kun om maden ? . Halvdelen af oplevelsen er selskabet  ?‍?‍?‍?,  du deler den med og det at tage sig tiden til at være sammen om måltidet. Derfor noget af det bedste❤️ ved vores job også, at vi får lov til at møde en masse forskellige mennesker – det er både den studerende, direktøren, børnefamilien osv. Det unikke ved YOBURGER, og det som vi kan, er at samle alle mulige forskellige ??‍??‍⚖️??‍??? om noget så simpelt som ❤️  til en rigtig god ?.

Med andre ord har YOBURGER intet at gøre med det, vi normalt forbinder med ‘fastfood’ takeaway. Hos YOBURGER finder du fastfood med et slow living mindset, rigtig mad serveret med hjertet ❤️. Prøv YOBURGER hos WOLT ⚡️