Forkæl din smagsløg med økologisk bistromad af bedste kvalitet

I den ikoniske BOSCH bygning i kødbyen, finder du BOB Bistro – som er mere end bare en restaurant. Bistroen har et skandinavisk islæt i de traditionelle franske opskrifter, hvor maden bliver tilberedt på bistro facon med et økologisk og bæredygtigt twist ? Den grønne profil er en del af BOB Bistros DNA og noget, der falder ildsjæl, køkkenchef og sommelier Rune Friberg naturligt ??‍?.

Det at arbejde innovativt og kreativt er stærke drivkræfter for Rune, og det har han udlevet – først i tøjbranchen, og derefter lavede han håndbyggede cykler, men i sidste ende er det blevet kærligheden til god mad, som har vundet den engagerede food entreprenørs fulde opmærksomhed ❤️. 

”Jeg elsker at udfordre mig selv og gå helhjertet ind i tingene. Også hvis de er svære – Fx er økologi og bæredygtighed omdrejningspunktet for alt, vi gør. Maden er lavet på rene og lokaltproducerede råvarer. Både for at støtte lokalsamfundet, men også fordi vejen fra jord til bord er kortere, hvilket betyder sprødere grøntsager og kød med saft og kraft ??.

Er råvarer fra økologiske landbrug mere besværlige og dyrere end andre? Ja! Men de er også en del af årsagen til BOB Bistros succes, fordi menuen ændrer sig med årstiderne, efter hvilke råvarer, der er bedst og i sæson ☀️?❄️ Det giver variation og en helt anderledes smagsoplevelse ??.

Og smag, det har alle retterne, ligesom menukortet favner alle, kødspisere, vegetarer, veganere osv. Prøv fx den sprøde falafelsalat med sæsonens grønt og cremet tahinidressing eller den aromatiske boller i karry ret med kødboller af frilandsgris, sprøde gulerødder, saltbagte løg og sød æblechutney ?.

Når du spiser hos Bio Mio, anbefaler Rune, at du bestiller noget, du sjældent laver derhjemme – her er fiskeretten et godt bud, fordi den er delikat, den har en sprødhed, en umami, og så er den købt hos den lokale fiskehandler??.

”Vores fisk er fanget ude i Kattegat, og vi køber dem hos den lokale fiskehandler – jeg har også en aftale med ham om, at jeg skal med ud på hans fiskekutter  i nærmeste fremtid ⛵️. Når jeg siger, at vi kender historien på ALT i restauranten, mener vi virkeligt alt. Det betyder, at vi så vidt muligt tager med ud til dyrene, med ud på havet og med ud på markerne, hvor grøntsagerne bliver hevet op af den friske muld ??‍?. Det gælder også vores interiør og deco. Fx er vores drikkeglas fra et lokalt projekt, der laver glassene af vinflasker fra Borneo – vi elsker upcycling ❤️ – det er godt for miljøet, men tingene får også bare mere sjæl og kant, når de har en historie ?.

Sulten efter mere? Få 75 kr. i credits med koden: BIOMIO. Den giver 75 kr. i rabat, hvis du ikke allerede har en aktiv kode. Den er gyldig i 14 dage efter indsættelse. Koden gælder hele 2018. Den gælder KUN til BOB Bistro og for leveringsordrer. Find BOB Bistro hos WOLT⚡️