Jagger – burgere der er alt andet end basic

Egen burgerbolle fabrik, kærlighed til fried chicken og frozen daiquiries?. Københavns nye burgerjoint, JAGGER har – trods deres minimalistiske look, et menukort der tilbyder lidt udover det sædvanlige. Den dynamiske duo Christian Brandt & Rasmus Oubæk er mændene bag det nye burgerimperium, der med raketfart har taget København med storm – én bro ad gangen ?.

Vi har efterhånden alle set billederne af de særdeles insta-friendly monokrome poser med JAGGER’s skarpe typografi, der rammer plet lige i vores skandinaviske hjerter ❤️- og vi har også dagdrømt om at sætte tænderne i en af de saftige burgere igen og igen ?.

“Det essentielle ved JAGGER er, at vi laver alt fra bunden. Og når vi siger alt, mener vi alt.  Vi har investeret i vores egen burgerbolle-fabrik i Sønderjylland, vores mayo er hjemmerørt, vores kød er af absolut bedste udskæring fra vores faste slagter, og paneringen til vores Fried Chicken er hjemmelavet for at få den bedste crunch, men samtidig beholde saften og kraften i kyllingen??. Det er uformelt, uhøjtideligt, men uovertruffentfortæller Christian Brandt.

Det nye scandi-cool spisested har med bravour formået at tage et af de mest amerikaniserede koncepter, nemlig burgeren, og ramme den skandinaviske smagsløg spot on. Som Politiken skrev, får du her “en burger, man kun kan drømme om”??. Men hvordan har Jagger så lige bedrevet dét? Feltet er skarpt, og mange burger-joints konkurrerer om københavnernes hjerter. Christian Brandt er ikke i tvivl.

“Vores mad er høj kvalitet, vores koncept er tilgængeligt og nemt at forstå. Der er no bullshit. Vi insisterer på at lave en eminent god burger, som du kan nyde, der hvor du er – På vej hjem fra daginstitutionerne med ungerne, til fyraften med en kold øl ? eller fredag aften med en frozen daiquiri on the side ?. Vi har et kæmpe udvalg af drikkevarer, og vi kan lidt af det hele”.

Men hvilken skal du så vælge? Christian siger:

“Min personlige favorit, Fried Chicken Burger?, er perfekt dagen derpå – og der er ingen bedre måde at kurere tømmermænd end at sætte sig op i vinduet med knaldende hovedpine og nyde sin burger og shake i fred og ro, mens man langsomt bliver et menneske igen ”

Lyst til at prøve et af københavnernes favorit burger steder ?? Få 75 kr. i credits med koden: JAGGERWOLT. Den giver 75 kr. i rabat på første levering, og den er gyldig indtil to uger efter indsættelse. Koden gælder hele 2018. Den gælder KUN til JAGGER og for leveringsordrer. Find JAGGER hos WOLT ⚡️.