WOLT har byens bedste take-away!

Og vi leverer den direkte til din hoveddør dag ind og dag ud. Hvert år kan du stemme på, hvem der skal rende med prisen: AOK prisen, Byens Bedste. De uddeles til steder, som er med til at forme København ved at sætte liv, farver og ikke mindst SMAG på byen. Derfor er vi enormt stolte over at fortælle, at flere i vores Wolt-tribe er nomineret til AOK prisen – Byens Bedste 2018!
Og du kan hjælpe dem med at vinde ?

Men hvorfor skal du bruge tid på at stemme, tænker du måske? Du skal stemme for at give dit yndlings burgersted et stort skulderklap. Hvor mange gange har de ikke bragt dig til live igen efter en aften ude eller gjort din onsdag betydeligt bedre og lækrere? Du skal stemme for at hylde dit favorit takeaway sted, vis mad har dannet rammerne om hyggelige aftener med venner eller reddet dig fra en aften, hvor du ikke orkede at lave mad. Du skal stemme for at vise byens bedste streetfood, at du værdsætter deres kreativitet, deres evne til at gøre byen større og ikke mindst deres evne til at lave LÆKKER mad. Og du skal stemme for at vise Byens Bedste Veganske, at du elsker dem for at lave mad, der omfavner alle, og som smager fantastisk ❤️

De nominerede til AOK – Byens Bedste 2018

De nominerede i kategorien Byens Bedste Burger ? – stem her!

Sliders – De små burgere er som sendt fra himlen – bestiller man fra den ukronede konge af Dronning Louises Bro, går man aldrig galt i byen. Sliders er elsket af mange og med god grund!

Jagger – Igen: Der må bare være noget om snakken. Jagger har virkelig vundet københavnernes hjerter og mærker det også hos AOK. Fik vi skrevet, at deres Fried Chicken Burger er værd at flytte til Danmark for?

Cock’s & Cows – Cock’s & Cows er efterhånden en klassiker på den københavnske burgerscene, og det er ikke uden grund! Vi ville ikke have noget imod at sætte tænderne i en Saucy Babe Menu eller et par Spicy Chili Cheese Balls.

De nominerede i kategorien Byens Bedste Takeaway ?- stem her!

OLI OLI – Vidste du, at OLI OLI betyder glæde på hawaiiansk, hvor poké-bowlen kommer fra? Og deres lækre poké-bowls kan da ikke andet end at sprede glæde med den friske fisk, de gode toppings og de sprøde grøntsager.

California Kitchen – Stedet, der leverer en bowle med solskin direkte til din hoveddør. California Kitchen er elsket af mange, og det kan vi godt forstå! Hos California Kitchen er smagen altid tip top, og råvarerne er altid friske.

De nominerede i kategorien Byens Bedste Streetfood ? – stem her!

Hooked – Hooked har sat sig selv på landkortet med deres lækre fortolkninger af klassikere som fish’n chips, lobster rolls og poké-bowls og har hurtigt vundet københavnernes gunst.

Zahida – Serverer hjemmelavet pakistansk mad med sjæl i hjertet af Westmarket. Er særligt berømte for deres ”Mama’s House Burger” og helt eminente curry.

De nominerede i kategorien Byens Bedste Veganske ? – stem her!

The Organic Boho – Du har helt sikkert set billederne af den farvestrålende mad med smukke blomster på, og måske har du også været så heldig at smage det! The Organic Boho handler ikke kun om velsmagende mad, men også om bæredygtighed, dyrevelfærd og mindfulness.

Indtil d. 21 maj kan du stemme på dit favoritsted i hver kategori og på den måde være med til at støtte op om den blomstrende københavnske madscene. Skal du lige smage en ekstra gang inden du stemmer? ? Så er du ikke mere end et par klik fra, at de blå bude får gang i pedalerne og leverer smagfuld kvalitets takeaway lige til din hoveddør ??‍♂️. Find alle stederne hos WOLT!