Rejs verden rundt i bowls hos MyPoké

Poké bølgen har ramt København, it-spisen er lige nu på alles læber og instagram profiler. Og vi forstår det godt – Poké bowls ER himlen serveret i en skål. Men hvad er poké bowlens historie? Retten har sin oprindelse i det frodige stillehav, mere præcist i de hawaiianske fiskekuttere, hvor fiskerne blandede små-fisk, grønt og nødder til et hurtigt sundt måltid på farten?.

Netop fisken er afgørende for den perfekte bowl og med åbningen af den første MyPoké restaurant, har ingen mindre end Sticks’N’Sushi’s tidligere chefkok Troels Würtz kastet sin kærlighed over den hypede skål ??.

“MyPoké adskiller sig ved, at vi ikke prøver at lave autentiske poké bowls. Poké bowls er ikke autentiske i sig selv. Efter tilflytningen af japanere til Hawaii fusionerede de to verdenskøkkener og efterfølgende er konceptet blevet amerikaniseret – og nu giver vi den populære bowl et nordisk twist”?.

Ifølge Troels er de forskellige verdenskøkkener i konstant udvikling, men det skal ikke ses som en dårlig ting. Tværtimod. Det inspirerer til, at man kan være mere visionær og kreativ, når man udvikler nye retter – Noget de har taget til sig hos MyPoké, hvor du kan komme verden rundt i smagsindtryk. Prøv fx den vietnamesisk inspirerede Mana bowl med smagfuld okse tataki, frisk koriander, frisk mynte, frisk chili med spark i og tropisk nam jin dressing ?.

“Vi elsker at udvikle nye kombinationer og smagsoplevelser, men for at få et godt resultat kræver det, at man bruger de rigtige råvarer. Vi tænker i økologi og korteste vej fra jord til bord, så vores grøntsager bevarer alle vitaminer, mineraler og ikke mindst alt smagen. Og så skal vi være bæredygtige. Derfor bruger vi også kun fisk, der er fanget under de rigtige forhold, og som ikke er truede” ✌?.

Lige meget hvilken bowl du vælger, kan du altså være sikker på at få et produkt, der ikke bare er godt for din smagsløg, men også din sundhed. Skal du absolut vælge, så anbefaler Troels sin personlige favorit, nemlig Lau’ai, som er en vegetarbowl med smagfulde beder kogt al dente i lage af saltet soya og syrlig ingefær, toppet med sprøde macadamia nødder, lækre edamame bønner samt en unik dressing lavet på stærk dijon sennep og sød agavesirup ?.

“Vi har plads til alle. Både dem, der elsker at spise fisk, dem der ikke gør, og dem, der er veganere. Vi prøver hele tiden at være innovative og tænke ud af boksen, for at give vores kunder en smagsoplevelse. Det har blandt andet resulteret i vores veganske panna cotta, der er lavet på kokosmælk, agave sirup, vanilje og ananas. Den smager simpelthen SÅ godt, og så er den tilmed sund” ?.

Sulten efter mere? Få 75 kr. i credits med koden: MYPOKEWOLT. Den giver 75 kr. i rabat, hvis du ikke allerede har en aktiv kode. Den er gyldig i 14 dage efter indsættelse. Koden gælder hele 2018. Den gælder KUN til MyPoké og for leveringsordrer. Find MyPoké hos WOLT⚡️