Nu kan du få din livret leveret i Hellerup/Gentofte

Fra i dag af vil du kunne se blå lyn stryge forbi dig på alle gader og stræder i Gentofte/Hellerup området – er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er såmænd bare vores blå Wolt bude ??⚡️Wolt har fået vokseværk og det betyder altså, at du kan få leveret mad fra din yndlingsrestaurant – lige til din hoveddør. Lige nu, er der 20 restauranter at vælge imellem – and counting! Så hvad skal du prøve først??

En dampende cremet rød curry fra Kiin Kiin To Go med mør kylling, friske sprøde grøntsager og jasminris? En lækker Mahalo bowl med frisk laks, ørredrogn, sprøde radiser og lækre edamame bønner fra MyPoké ?? Måske en gang crispy ebi tempura-ruller med cremet avocado og teriyaki sauce fra Sushilab ?? En frisk salat med sprøde grøntsager og en juice fra Kcal Factory? Eller måske bare en klassisk cipolle med syrlig tomat, blød mozarella og parmaskinke fra Pizze Di Napo?? Uanset hvad, du har lyst til, er vores blå bude klar til at levere, til der hvor du er!

Den fulde liste over restauranter i området:

 • MyPoké
 • Kiin Kiin To Go
 • Duck It
 • Pizze Di Napo
 • Kardemomme
 • 42Raw
 • KCAL
 • Sushi Lab
 • Taco Al Paso
 • Wok92 Thai Takeaway
 • Itacho
 • Izumi
 • Restaurant Hellerup Sejlklub
 • Green Mango
 • Koii Asian Cusine
 • Namaste
 • Sushi Lovers
 • Olivers Garage
 • Sushi Factory
 • Impronta

Husk, at du får 50 DKK i rabat på din første leveringsbestilling med koden GENTOFTEHERO. Gælder hvis du ikke allerede har en aktiv kode. Den er gyldig i 14 dage efter indsættelse. Ses vi⚡️?