Kulinarisk jordomrejse i Odense serveret til dit eget spisebord! Del 1

Midt i Odenses hyggelige gader finder du et kulinarisk madmekka, hvor du indenfor få meter kan rejse verden rundt i mad. Vi taler selvfølgelig om Arkaden, hvor Wolt lige nu har intet mindre end 9 restauranter fra alle verdenshjørner, klar til at levere dine vildeste food-cravings lige til døren (eller parken). Hvad enten du er i humør til 1001-nats M’semen, spicy butterchicken, Odenses første ramen sted, gourmet-burgers eller tacos, har Wolt dig dækket ind. Prøv fx:

Hungry Dane

Hos Hungry Dane ? har de nytænkt den klassiske burger, med et nyt take på en gourmetburger. Her kan du vælge mellem pulled pork, pulled duck eller chicken, der alt sammen er confiteret sous vide i andefedt. Både for saftigheden og smagen, men også for ernæringsværdien – andefedt er nemlig en eminent kilde til folinsyre.

“Vi bruger kun gode, rene råvarer, så du er altid sikker på, hvad du egentlig spiser, når du får en burger hos os. Vi værner meget om detaljen – det er nemlig dén, der løfter en burger fra god til perfekt – og for mig er en perfekt burger-bolle en briochebolle, der er sprød udenpå. Det er bare svært at opnå uden at tilføre ekstra kalorier og tilsætninger, som kunden ikke har bedt om. For at undgå netop dette, trækker vi brioche-bollens naturlige sukker molekylært ud, og lægger det på kanten, sådan at du får den perfekte bolle – sprød udenpå, blød indeni ”, fortæller ejer Peter Stagetorn Kolos.

Hungry Dane skriver sig altså ind i ‘know what you eat trenden’ med de nytænkede gourmetburgere, og er således den perfekte comfort food til at gøre en grå dag bedre, til at reparere tømmermænd eller til når lækkersulten melder sig, men du stadig har lyst til at spise en burger uden junk.

Marrakech Street Food

Hos Marrakech Street Food ✨ får du serveret deres eminente “M’semen”. Omdrejningspunktet for retten er det karakteristiske marokkanske fladbrød, der med sin sprødhed og salte bløde smag, perfekt omslutter den krydrede møre kylling, den friske bløde mozzarella, den smagfulde rucola og cremede hummus. Èn bid er nok til at sende dig afsted med Aladdins flyvende tæppe til en kulinarisk oplevelse. Prøv din M’semen med enten kylling eller kebab, og få den leveret lige til din hoveddør.

Spicy
Craver du en mad-oplevelse, der pirrer hele dit smagsregister, er Spicy ? stedet for dig. Her får du serveret en gastronomisk oplevelse, der er inspireret af det indiske cuisine. Retterne hos Spicy er udviklet gennem mere en 12 års erfaring, hvor især mixet af forskellige eksotiske krydderier er i fokus. Prøv fx en klassisk vinder, á la cremet butter chicken med basmatiris, eller den mere spicy Tandoori Nuts, der sætter gang i dine smagsløg og giver dig et måltid, der både mætter, men også smager eksotisk. Begge retter serveres selvfølgelig med raita on the side. Hvad venter du på?

DL Fried Chicked
En smuttur over atlanten tager os til et af de mest elskede retter i guds eget land – nemlig fried chicken ?. Hos DL Fried Chicken får du serveret den ultimative fastfood drøm i sand amerikansk ånd, med et økologisk twist. Både kyllingen, paneringen og krydderierne er 100% økologiske for at sikre dig god smag, sundhed og dyrevelfærd. Prøv fx de klassiske crispy nuggets med syrlige pickles og brød til, eller måske de ikoniske wings med samme sides. Hungry yet?

NamBo
Inspireret af det pulserende gadeliv i Saigon, er NamBo ? et asiatisk stop i Arkadens jordomrejse. Nam Bo betyder “madtradition” i det sydlige Vietnam, og netop den vietnamesiske madtradition får du serveret, når du besøger NamBo. Omdrejningspunktet i det vietnamesiske køkken er uden tvivl fiskesaucen, der binder alle retter sammen og sikrer en autentisk smag. Netop for at ramme smagen af Saigon, er fiskesaucen hos NamBo hjemmelavet. Samtidig er der ikke sparet på friske krydderurter, og det sikrer dig en smagsoplevelse uden sammenligning – uanset om du bestiller en klassisk Báhn Mí, altså en baguette med grillet svinekød, friske urter og chili, eller en Báhn Xéo, som er vietnamesiske pandekager med friske rejer, oksekød og friske grøntsager.

Vil du også verden rundt i mad? Få 75 kr. i credits med koden: ARKADEN. Den giver 75 kr. i rabat på første bestilling, hvis du ikke allerede har en aktiv kode. Den er gyldig i 14 dage efter indsættelse. Koden gælder hele 2018. Den gælder KUN til spisesteder i Arkaden og for leveringsordrer. Find de forskellige restauranter hos hos WOLT⚡️ Stay tuned for del 2!