Bliv hooked på seafood og kolde Gin Tonic’s

Du kender dem måske allerede, fra de farvestrålende billeder af deres særdeles insta-venlige retter, som på kort tid har overtaget de sociale medier. Du kender dem måske fra den blå food-truck i Kødbyen, eller måske kender du dem slet ikke – og så er du virkeligt in for a treat. Midt i Nørrebrogades madmekka, ligger “Hooked”, der er en af Københavns eneste take-away fiskerestauranter. Med deres ud-af-boksen tilgang til seafood langer ejerne, Casper, Matthew og Lasse, crispy måltider over disken og serverer iskolde Gin Tonics fra tap. Vi har mødt gutterne, som er entreprenørerne bag Københavns måske bedste Fish & Chips?.

“Byens Bedste” vinderne 2018 åbner døren med et smil. Fiskebaren er dekoreret med blanke klinker på væggene, hvilket nærmest giver en cool laid back fiskehandler stemning. Indretningen er simpel, men stilfuld og gennemført. Akkurat ligesom maden. Men vejen til at indfri drømmen og åbne lokalerne på Nørrebrogade 59 har været alt andet end simpel ??.

“Hooked startede for over to år siden med en drøm om at lave tilgængelig, lækker og nytænkende seafood til folket. Vi startede med en food-truck, hvor vi brugte alle vores vågne timer. Jeg er fra England og er nærmest vokset op med Fish & Chips – det er min kultur, og det ville jeg enormt gerne genfortolke, så det passede den københavnske madscene”, fortæller Matthew med et smil.

Siden da har food-iværksætterne knoklet alle døgnets vågne timer for at føre drømmen ud i livet – også selvom de ikke selv fik løn det første halvandet år. Hvor der er vilje og passion, er der vej.

“Vi har virkeligt ramt en niche – derfor har det også taget tid for folk at opdage os. Men vi har altid troet så meget på konceptet og gjort meget ud af at forsøge at være innovative i den måde, vi har sammensat vores retter på. Menuen er udviklet i samarbejde med dygtige Rasmus Kirkegaard, og alle retter er noget, vi selv har fundet på ud fra grundprincipperne for sea food. Ingen stjålne opskrifter”, fortæller Casper med passion i stemmen.

“Vi forelskede os i konceptet, fordi man har muligheden for at være enormt kreativ og samtidig lave lækker mad, der er nemt at forstå og til en god pris. Der er ingen regler, udover at det skal være fisk og skaldyr”, tilføjer Lasse?.  

Og enestående, dét er retterne på Hooked. Maden, du kan købe der, kan du ikke få andre steder. Hooked’s crispy Fish & Chips er mindre fed end den traditionelle engelske version, og sejen er desuden marineret i en indisk inspireret krydderblanding for den helt rigtige smagsoplevelse. En anden Hooked-favorit er den insta-worthy American Lobster Roll med frisk hummer, brunet smør, syrlig limejuice, crispy onions og cremet mayo??.

Den innovative tilgang til klassisk seafood, den gode smag, det gennemførte koncept og de gode råvarer, har i den grad stjålet Københavnernes hjerter, og Matthew, Casper og Lasse får stadig et sus i maven og en wow-følelse, når de kører forbi restauranten, og der er fuldt hus .

Er du også hooked på seafood? Få 75 kr. i credits på din første bestilling med koden: HOOKED. Den giver 75 kr. i rabat, hvis du ikke allerede har en aktiv kode. Den er gyldig i 14 dage efter indsættelse. Koden gælder hele 2018. Den gælder KUN til Hooked og for leveringsordrer. Find Hooked hos WOLT – “Sea” you later⚡️