Kulinarisk jordomrejse i Odense serveret til dit eget spisebord! Del 2

Midt i Odenses hyggelige gader finder du et kulinarisk madmekka, hvor du indenfor få meter kan rejse verden rundt i mad. Vi taler selvfølgelig om Arkaden, hvor Wolt lige nu har intet mindre end 9 restauranter fra alle verdenshjørner klar til at levere dine vildeste food-cravings lige til døren (eller parken). Hvad enten du er i humør til 1001-nats M’semen, spicy butterchicken, Odenses første ramen, gourmet-burgers eller tacos, har Wolt dig dækket ind.  Læs første del her og opdag nye steder her:

Zult

Hos Zult bliver du mødt af et nord-amerikansk fusionskøkken, der serverer innovative retter ud over det sædvanlige. Prøv f.eks. en gang Chicken Bacon ?med figenkaramelliseret bacon, saftig kyllingebryst, skiver af frisk pære og blød mozzarella, eller måske en sprød panini med braiseret Hereford oksekød, avocado, karamelliseret løg, peberfrugt og frisk cheddar. Mums!

Otto’s Anatolian Food

Næste stop på Arkadens jordomrejse er det mystiske og eksotiske Istanbul, der emmer af fantastiske mad-oplevelser fra et af de mest ansete køkkener i verden – det tyrkiske. Velkommen til “Otto’s Anatolian Food”, hvor der bliver sat en ære i at tilberede maden på traditionel vis, som man gjorde det under det Osmanniske Rige. Derfor er en del af køkkenudstyret specielt importeret fra Tyrkiet. Her får du serveret smagfuld krydret mad tilberedt ud fra tanken om, at de gode råvarer skal kunne smages. Prøv fx de traditionelle fyldte vin-eller kålblade, de saftige kød-spyd i forskellige smagsvarianter, smagfulde oliven eller grillede auberginer ?. Hvad venter du på?

Bar’Ramen

Ingen jordomrejse er komplet uden mindst ét måltid i det japanske gadekøkken – og hvilken ret er mere street japansk end ramen? ? Derfor skal du selvfølgelig et smut forbi Bar’Ramen, der leverer de fyldige nudelsupper i verdensklasse. Prøv f.eks. den smagfulde krydrede beef-ramen med nudler og grøntsager. Eller prøv en lækker vegetar-ramen med massere af smag, hvis du ikke er den store kødspiser. Uanset hvad, lover vi, at du ikke bliver skuffet.

Bulko

Næste stop er Kimchi’ens hjemland, nemlig Korea. Det koreanske køkken er i høj grad præget af fantastiske hjemmedyrkede råvarer, og forskellige saltede eller fermenterede ting, som den syrlige folke-favorit, Kimchi. Hos Bulko får du serveret smagen af Seoul med koreanske kyllingedumplings eller spicy pork nudler marineret i koreanske krydderier ?.

Vil du også verden rundt i mad ? Få 75 kr. i credits med koden: ARKADEN  Den giver 75 kr. i rabat på første bestilling, hvis du ikke allerede har en aktiv kode. Den er gyldig i 14 dage efter indsættelse. Koden gælder hele 2018. Den gælder KUN til spisesteder i Arkaden og for leveringsordrer. Find de forskellige restauranter hos WOLT⚡️