Familien Sasady – når vi ikke rejser, spiser vi stadig fra de fire verdenshjørner med Wolt

På en charmerende villavej i Vanløse, er den travle familien Sasady så småt ved at slå rødder i deres nye hjem med store vinduespartier, højt til loftet, grønne træer og fuglesang.

Kirsten, hendes mand Casper og deres to søde børn Juliane på 6 og Iben på 2, er et beundringsværdigt billede på den moderne københavnerfamilie anno 2019, der synes at klemme mere end 24 timer ind i døgnet. Der er fart på hverdagen, og både Kirsten og Casper arbejder som aktuarer i forsikringsbranchen. Når fyraftenen melder sig, står den på indkøb, børne-afhentning, tennis, dans, kvalitetstid med vennerne, kvalitetstid med hinanden og for tiden også puslen og indretningen af deres smukke nye drømme-villa. Skulle der være tid til overs, bliver den brugt planlægningen af deres næste rejsedestination. Sasady-familien er nemlig lidt af en globetrotter familie.

“Vi ELSKER at rejse, og gør det gerne så ofte vi kan. Der er bare et eller andet umætteligt over at opleve nye kulturer og se mere af verden. Men halvdelen af turen er helt klart den kulinariske oplevelse, de forskellige verdenskøkkener har at byde på”, fortæller Kirsten i familiens lyse stilrene køkken, da vi møder dem over en portion frisk sushi. Det er pigernes livret.

“Ja, vi har faktisk også været på Bali, det var mit yndlingssted”, tilføjer Juliane. I det samme ringer det på døren. Woltbuddet er til pigernes store glæde ankommet, og Kirsten går ud for at hente maden.

“Derfor er det så fedt, at man stadig kan få mad-oplevelser fra alle verdenshjørnerne med Wolt, selvom man har en travl hverdag som os. Vi blev virkeligt overraskede over det store udvalg, altså det er jo rigtig mad i stedet for bare fast-food. Alt det, vi har fået, har været meget lækkert” tilføjer Casper.

Hoveddøren smækker i baggrunden, og Kirsten kommer ind med maden. “Det er så hyggeligt med de der bude – de er altid enormt søde faktisk. Og så er det ret sjovt, at man kan følge med i, hvor langt de er”, siger hun, mens hun stiller sushien frem. Det ser lækkert ud.

Og familien har da også forskellige favoritter. Casper var især vild med sea-food darlingen Hooked, mens Kirsten var svært begejstret for et japansk køkken på Nørrebro, eller det autentiske BollyFood.

“Nu er vi ikke sådan nogle deciderede anti-sukker eller strenge diæter, men vi kan bare godt lide at spise rigtig god mad, der er lavet på gode råvarer. Mad er jo en af livets største glæder og især med en hverdag som vores, er det vigtigt for os at samles om et godt måltid og være nærværende”, fortæller Casper.

“Og så kan vi godt lide at vores børn får lov til at smage på så meget forskelligt som muligt. Så er det bare en rigtig lækker og nem løsning, lige at bestille en gang Wolt – så er der god mad hurtigt, uden at gå på kompromis” fortæller Kirsten.

Den yngste, Iben, har et stort smil på og skåler!

Ved du heller ikke, hvad du skal spise i aften? Kom på kulinarisk jordomrejse i Wolt-appen, og få mad fra alle verdens hjørner leveret lige til dig.