Wolt+Simon Stenspil+Butcher’s Lab Crossfit = ?

Wolt er god mad – men også mere tid. Under hashtagget #hvertsekund bruger Wolt sammen med en af vores favorit skuespillere og goal slayers Simon Stenspil, nogle generobrede timer anderledes hver uge. Og forbered dig på det sjoveste selskab i højt tempo – for positiviteten er i enhjørningegallop og arbejdet benhårdt når en Hollywood-grade skuespiller som Simon, pudser topformen af til næste rolle (se bl.a. Simon in Neflix serien The Last Kingdom). Følg os på @woltdanmark og @stenspilsneren på SoMe og oplev hvordan Simon får #hvertsekund til at tælle.  

Hvad ville du bruge den ekstra tid på, hvis vi nu sørgede for aftensmaden et par gange om ugen? Måske vil du gerne spille ? igen, i gang med ballet barré, crushe din crossfit form, klatre en bjergrute, lære kinesisk, bygge din første café-racer, løbe maraton eller i gang med Vinyasa Yoga? Stay tuned på vores Instagram og Facebook, hvor du snart vil kunne vinde lidt ekstra tid hver uge med Wolt!

Træner: Christina Agerbeck

CrossFit Studio: Butcher’s Lab

Pssst… og spis som en champ med Simon i her Wolt APP’en – kig efter Simons Favoritter på forsiden og læs lidt mere om stederne her ?.

SPRØD

Salat skal der til for at holde formen! Få sprøde salater med kylling, tun, kalv eller laks. Prøv også en sandwich med surdejsbrød, ristet rugbrød eller glutenfrit brød, der serveres med en økologisk juice. Det perfekte workout meal!

Nordic Noodle

Det er vigtigt at sammensætte en varieret kost, når du slayer den til cross-fit! Hos Nordic Noodle kan du selv sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner. Bland din egen wokret, og tilsæt lige det protein du gerne vil have!

Madklubben Grill

Skal dine guns ? vokse, så er protein din ven! Hos Madklubben Grill kan du vælge lige den udskæring du lyster, og bestemme om du du selv vil grille den derhejmme eller om vi skal gøre det for dig. Vi leverer nemlig det hele – grillet eller ej.

California Kitchen

En anden god kilde til protein er bønner og tofu! Prøv en en Mexi Bowl, fyldt med all the good stuff! Krydret quinoa, chipotle tofu, fajitas grøntsager, sorte bønner, guacamole, frisk salsa m.m.

Kates Joint

Efter en hård workout, har man nogen gange bare brug for noget hjemmelavet mad fra bunden! Prøv en Classic “Home Style” Chicken Curry som mama Kate ville lave den ?. Inspireret af indiske, arabiske og malaysiske smage. Der er også et godt udvalg af vegetariske og veganske retter, der passer til de fleste budgetter.

Pasta La Pasta

Carb up! Skal du performe ekstra til et løb eller cykling? Så er det bare med at få nogle kulhydraterindenbords! Få håndlavet pasta fra Pasta La Pasta’s eget køkken i Norditalien, hjemmelavede saucer fra en lille landsby i Piemonte og kokke med Michelin-erfaring.

LêLê Street Kitchen

Fastfood på den sunde måde? Yes, we’ve got you! Prøv LêLê’s lækre menu som indeholder friske grøntsager og urter, tilberedt med inspiration fra det traditionelle vietnamesiske gadekøkken.

Halifax

En salat bowl som er en sikker vinder – nemlig en Burger Bowl! Vælg en valgfri bøf, på en bund af frisk salat, med tilbehør der matcher din destination! Den perfekte workout bowl ?.