Familien Klein – vores travleste dage med arbejde, podcasts og rejseplanlægning kan nu stadig ende med et godt familiemåltid

Lange arbejdsdage på CBS, børneafhentning, kunstudstillinger på biblioteket, arbejde med podcast, undervisning, planlægning af tur til Bahamas, dyrke sport, lidt fyraftensøl med vennerne – Familien Kleins to-do liste er lang, og som de fleste andre familier, kan det kræve lidt planlægning at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Derfor er aftensmaden blevet en af hverdagens faste åndehuller, hvor Jacob og Mette kobler af og nyder tiden med hinanden og med deres to børn over et kvalitetsmåltid. For uden (god) mad og drikke, duer helten ikke ?‍♀️. 

“Vi kommer tit sent hjem, og har meget at lave, så når vi når til aftensmaden, må det gerne være så nemt som muligt, uden menuen skal stå på smagløst junkfood”, siger Mette, der til dagligt arbejder på Hvidovre Børnebibliotek, hvor de kreative kræfter får frit spil. Familien er samlet på deres hyggelige terrasse, der tæt forputtet af krydderurter og birketræer, danner rammen om en lille oase ? midt i byen. Den klingende lyd af dørklokken proklamerer, at maden er kommet. 

“Det har været så nemt, bare at kunne trykke på en knap, og vide at nu var der altså et lækkert måltid på vej, uden at man behøver at gøre noget. Så kan man bruge tiden sammen, i stedet for på indkøb, opvask og alt det der. Og det bliver faktisk også lidt spændende, altså sådan et samlingspunkt, når man skal til at vælge – hvad skal man have denne gang”, griner Jacob, mens Mette begynder at pakke aftenens måltid ud. 

JAGGERS efterhånden ikoniske hvide papæsker kommer til syne, og forventningens glæde er stor, da lågene løftes af, og den berømte burger ? kommer til syne, akkompagneret af en duft, der får tænderne til at løbe i vand. 

“Ja, nu var vi altså nødt til at prøve de her burgere, som vi har hørt så meget om”, fortsætter Jacob, lige inden han tager en bid. Sagligheden breder sig i hans ansigt. Den er godkendt. “Det må næsten være én af favoritterne, burgeren her”, tilføjer han og tager en bid mere.

“Jeg synes også, at det vi fik fra MÆSK var rigtigt lækkert”, tilføjer Mette. “ Og sushien vi fik i sidste uge! Og det indiske – okay, jeg kan ikke vælge! Men livet er simpelthen for kort til at spise dårlig mad”, griner hun. “Det giver bare en ro i maven at vide, at man faktisk spiser rigtig mad, lavet på gode råvarer, der er gode for os ?”. 

På blot fire uger har familien været næsten hele verden rundt i mad, akkurat som de elsker at gøre det, når ferien melder sig. Sidste år var de på det eksotiske Cuba, og drømmen om at udforske de caribiske øer og deres gastronomiske oplevelser yderligere, med en snarlig rejse til Bahamas’ bounty-strande ?, er endnu levende. Indtil rejsen er planlagt, fortsætter familien Klein med at wolte sig igennem verdenskøkkenerne. 

Vil du også slippe for opvasken? Find din livret på Wolt og få den leveret lige til døren!