Wolt åbner i Vejle

Danmark er så småt ved at åbne op igen, og det betyder også, at vi endelig er kommet til byen! Vi har sådan glædet os til at mætte jer alle med alt det bedste mad fra Vejles fantastiske restauranter ????

Vi har både noget til de travle familier, de gode venner, studiegruppen, kæresteparret og til en dejlig middag på sofaen helt for dig selv. Vi er her for din skyld, og vi leverer hver eneste dag fra kl. 11:00 – 22:00.

Gratis levering i maj

Vi ved, at det er en særlig tid for mange restauranter, så vi håber, at I vil tage godt imod dem alle og give dem en forrygende start ved at sende bestillinger deres vej ? Vi skal nemlig huske at støtte lokalt, så alle kommer godt med om den anden side af krisen.

Derfor har vi valgt at give gratis levering til alle, der opretter sig på Wolt i maj! I syv dage fra du opretter en profil på Wolt, kan du bestille så mange gange, du vil, prisen for levering fratrækkes automatisk.

Få leveret fra nogle af byens bedste restauranter

Vi har mange godter i posen, men lad mig løfte sløret for nogle af favoritterne, som du kan kaste dig over.

1401 Tapas & Burgers

Du er sikkert allerede bekendt med 1401 Tapas & Burgers. En særdeles (!) omtalt restaurant i Vejle, der bare venter på at kunne nydes i hjemlige omgivelser.

Garage Burger

Du kan også sætte tænderne i byens måske bedste burger fra Garage Burger ?Forkæl dig selv med en greasy bestilling fredag aften oven på en hård arbejdsuge eller måske søndag, hvis du har lidt ondt i håret?

L’angelo Italiano

Er du ude efter et væskeægte italiensk måltid, står L’angelo Italiano klar ?Lad duften af Italien sprede sig i dit hjem, nu hvor turen dertil nok blive lidt udskudt.

Så er der vist kun tilbage at sige velbekomme Vejle. Vi håber, at I vil forelske jer i vores leveringstjeneste ?