Det har aldrig været nemmere at bestille mad sammen med gruppebestilling

Den nye funktion gruppebestilling gør det nemt at bestille mad med dine venner, familie og kollegaer hos Wolt. Det eneste, I skal gøre, for at komme i gang, er at blive enige om, hvilken restaurant I skal spise fra – hvilket kan være et stort nok dilemma i forvejen. 

Med gruppebestilling kan alle nemt bestille fra deres egne telefoner og tilføje deres måltid til bestillingen. Personer uden en Wolt-profil kan også joine bestillingen via en browser. 

Det bedste ved det hele er, at maden bliver leveret samlet, så I kan nyde jeres måltid i fællesskab! 

Gruppebestilling er særligt velegnet til frokost på kontoret, en picnic med vennerne, familiemiddage eller en filmaften med dine roomies. Det er kun fantasien, der sætter grænser for gruppebestilling. Du kan dele og få inspiration til din næste Wolt-oplevelse på Instagram med #woltdk.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker funktionen?
Godt du spørger! Det kan se omstændigt ud, men når du først har prøvet det én gang, er det super nemt. 

  1. Vælg en restaurant.
  2. Vælg Start nu! i midten af skærmen ud for Lav en gruppebestilling.
  3. Du kan personliggøre jeres bestilling med navn og ikon. 
  4. Invitér dine venner ved at dele linket via sms, Messenger, Snapchat, e-mail osv. Du kan også dele QR-koden, der kommer frem på din skærm. 
  5. Vælg det måltid, du selv vil have, og vent på, at dine venner gør det samme. Når I alle er klar, tjekker du det hele igennem og sender bestillingen afsted! 

Nu vil hele jeres bestilling blive leveret samtidig, så I kan nyde et godt måltid fællesskab med hinanden.

Kan vi dele betalingen, når vi bestiller sammen?
Det er planen at gøre det muligt at splitte betalingen, når I bestiller sammen – det er dog ikke muligt endnu. På nuværende tidspunkt er det værten for bestillingen, der betaler for det hele.

Kan vi bestille fra forskellige restauranter i samme ordre?
Nej. Når du benytter gruppebestilling, så skal alle deltagere bestille fra den samme restaurant, som du har inviteret til.

Skal vi være placeret på samme lokation, når vi bestiller sammen?
Nej, det er ikke nødvendigt. Hvis en af jeres venner f.eks. er lidt forsinket, kan I sende linket til jeres bestilling, så personen kan indtaste sine ønsker til mad. Når alle har lagt deres bestilling i gruppen, kan I sende den afsted, og det hele vil blive leveret samlet til den samme adresse – husk, at du altid kan få din mad leveret udenfor i parker, på havnen osv.

Har I glemt, hvad I bestilte?
Bare rolig. Tjek din bestillingshistorik på wolt.dk – der kan I nemt få et overblik over jeres bestilling. I slipper dermed også for kampen om de ekstra pomfritter, da man nemt kan se, hvem de egentlig hører til ?

Flere spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt support på support@wolt.dk eller i appen, hvis du har spørgsmål, så svarer vi så hurtigt som muligt.