I år er Wolt gået sammen med Mødrehjælpen om at samle ind til landets fattigste børn for at sikre dem en dejlig jul

Hjælp landets fattigste børn med julen. Ellers får de ingen.

”Hvad ønsker du dig i julegave?”, bliver der spurgt i skolen. ”Hvor skal I holde jul i år?”, spørger naboen. For tusindvis af landets fattigste børn og deres familier er julen et lukket land, fordi der ikke er penge til bare et minimum af alt det, vi andre tager for givet. Udsigten til samvær, glæde og gaver bliver i stedet til én lang måned med mavepine, sorg og ensomhed.

Ingen ønsker, at deres børn skal mangle noget. Men langt flere, end man regner med, kan komme ud for, at en ellers tryg verden pludselig vælter, hvor sygdom, vold og skilsmisse har tæret på både økonomien og overskuddet.

DM i Juledonation
I samarbejde med Mødrehjælpen skyder vi det uofficielle DM i Juledonation i gang, hvor du kan være med til at sikre at udsatte børn kan se frem til en dejlig jul. Frem til d. 20. december 2020 kan du bl.a. donere en dejlig julegave til et barn, et fuldendt julebord til en børnefamilie eller måske et juletræ!

Hver bys donationer støtter familier i lokalområdet, og vi holder øje med, hvilken by der donerer mest per kunde. Til vinderbyen kaster vi fra Wolt 15.000 kr. oven i puljen, 2. pladsen får 10.000 kr. og 3. pladsen løber med 5.000 kr. ekstra. Så jo mere din by donerer, jo større chance er der for at din by vinder yderligere penge til donationer for trængte børnefamilier.

Lige nu har Roskilde førertrøjen, mens Lyngby-Gentofte ligger lunt i svinget på en 2. plads og København på en solid 3. plads! Følg med herinde og se, hvordan din by klarer sig 💰

Uden hjælp, ingen jul
Støt Mødrehjælpens Julehjælp og giv landets fattigste børn en juleaften der tilnærmelsesvis ligner de andres nede i skolen og giv samtidig en mor eller far et pusterum, hvor de føler, at de slår til. Husk, at alle beløb tæller for dem, der mangler alt. Lad os gå sammen om at støtte så mange som muligt, så alle kan få en dejlig jul i år.

Støt her!