Sådan påvirker de nye corona-restriktioner dig og din by

Regeringen har fra i dag d. 11 december besluttet, at der indføres nye restriktioner i en række kommuner for at forebygge spredningen af Covid-19. Det betyder, at restauranter i din by kun må holde åbent for takeaway. Vi holder fortsat åben for levering fra alle åbne restauranter, så du fortsat kan bestille mad leveret til din dør. Der vil være øget efterspørgsel og pres på restauranterne i tidsrummet 17:45-18:45, så du kan med fordel overveje at bestille på et andet tidspunkt.

Denne nedlukning, der forventes at vare minimum frem til d. 3. Januar, kommer til at gøre ondt på restauranternes økonomi. Heldigvis har regeringen indgået et forlig om en kompensationspakke til netop restauranter, der fortsat holder åbent for takeaway – men restauranterne kæmper stadig for livet, og derfor har vi valgt at støtte så meget, som vi kan! Det betyder, at Wolt sænker kommissionen og sikrer dermed de små og selvstændige restauratører en besparelse på 25% på leveringsordrer gennem Wolt.

Du kan støtte din lokale restaurant ved at bestille på Wolt, og du har endda muligheden for at sende drikkepenge direkte til din yndlingsrestaurant, så beløbet går ubeskåret til lokalområdet. Bor du tæt på restauranten, vil vi gerne opfordre dig til at bestille hos restauranten og hente maden, så det fulde beløb for din bestilling går til restauranten. Husk at tage alle forholdsregler som mundbind og afspritning!

Vi støtter de lokale restauranter

 • Nedsat kommission i perioden 9/12-2020 til 3/1-2021, så flest mulige penge går direkte til restauranterne.
 • Maksimal fokus på at øge ordreantallet til restauranterne ved at tænke lokalt og forblive aktive.
 • Flere udbetalinger til restauranter, så de får hurtigere adgang til kontanter, der kan få deres forretning til at løbe rundt.


Vi vil fortsat tilbyde økonomisk støtte til kurérpartnere

 • Hvis man får konstateret coronavirus eller bliver sat i karantæne, vil man kunne få økonomisk støtte. Vores mål med denne indsats er at sikre, at alle, der har Covid-19, bliver hjemme.
 • Vi har købt mere end 15.000 flasker håndsprit og 20.000 mundbind, der løbende bliver distribueret til vores partnere, og derudover dækker vi omkostninger forbundet med køb af handsker, håndsprit og ansigtsværn.

Hos Wolt vil vi fortsat nøje følge udviklingen, og vi tager alle mulige forholdsregler for at minimere risikoen for smittespredning ved brug af Wolt. Her er et kort overblik over nogle af de forholdsregler, som vi anbefaler, at du tager.

Vi håber, at du som kunde vil:

 • Benytte kontaktfri levering. Denne leveringsmetode er aktiveret som standard nu, og vi beder dig venligst om at benytte denne. Hvis muligt, kan du med fordel oplyse noter til kuréren om, hvor han helt præcis skal efterlade din bestilling (opgang, dør og/eller dørkode etc.). Husk også at følg din bestilling, så du kan se, hvornår den ankommer!
 • Vaske hænderne omhyggeligt i sæbe og varmt vand i min. 30 sekunder efter, at du har modtaget din levering.
 • Vi vil også gerne bede dig om at have lidt tålmodighed, da du kan opleve længere leveringstider på dine bestillinger og længere svartid fra vores support.

Vi er i dialog med de lokale sundhedsmyndigheder med rådgivning om, hvordan vi bedst muligt kan fortsætte på en sikker måde, så vi begrænser spredningen af Covid-19 og beskytter alle med forbindelse til Wolt.

Vi fortsætter med at levere – dog med øgede sikkerhedsforanstaltninger som bl.a. omfatter:

 • Minimering af menneskelig kontakt i gennem hele processen på Wolt fra kontaktløs afhentning på restauranter til kontaktløs levering hos kunden.
 • Kontaktløs levering: Maden vil blive stillet foran din dør/opgang. Denne indstilling er automatisk aktiveret, og vi opfordrer dig til først at åbne døren, når kuréren har stillet din mad og taget 3 skridt tilbage.
 • Kontaktløs afhentning på restauranterne: Vi instruerer restauranterne til at oprette separate udleveringsområder, hvor personalet kan stille bestillingerne, så kurérerne kan afhente dem med minimal menneskelig kontakt. Derudover beder vi restauranterne om at benytte handsker og ansigtsværn, når de forbereder og pakker bestillingerne, når muligt.
 • Kontor lukket: Alle på Wolts kontor arbejder hjemmefra, og derfor håber vi på din tålmodighed, da der kan være lidt længere svartider i supporten under disse omstændigheder.

Tusind tak fordi du læste med, og lad os alle hjælpe hinanden med at holde os raske

Omsorgsfulde hilsner fra hele Team Wolt 💙