Gi’ og vind – Støt årets Wolt indsamling til Psykiatrifonden

For hver 25 kr. du donerer får du mulighed for at vinde en af vores præmier. Hver uge frem mod jul, finder vi en heldig vinder!

Vilkår i deltagelse
Du kan læse mere om vilkårene for at være med:

  • For at vinde en af præmierne skal du blot donere 25 kr. til Psykiatrifonden via “Wolts Julehjælp” på din Wolt app. Der er ikke krav om anden bestilling eller køb af varer i appen ud over donationen for at være med i konkurrencen.
  • Jo flere gange du donere 25 kr i app, desto flere chancer har du for at vinde en af adventsgaverne.
  • Vi trækker én vilkårlig vinder på hver af de fastlagte datoer.
  • Vinderen får direkte besked via Wolt app.
  • Ved fysiske præmier fremsender Wolt præmien til dig og dækker omkostningerne, men der kan ikke garanteres for modtagelsestidspunkt.
  • Præmier kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Du skal være 18 år for at benytte Wolt.

Har du yderligere spørgsmål til deltagelse, kan du skrive til os på support@wolt.dk

Præmierne er:

  • 5000 kr til Wolt & et Wolt sweatshirt-sæt
  • 1 års forbrug af Ben & Jerry’s is
  • En Soundbox

Alle vindere får direkte besked

 

Hvordan kan du være med?
På vores app eller website, kan du give en donation ved at søge på Wolts Julehjælp i søgefeltet. Her kan du give donationer på minimum 25 kr., som går ubeskåret til Psykiatrifondens arbejde. Hvis du gerne vil donere mere end 25 kr., er du selvfølgelig meget velkommen til det. Hvis du donerer flere gange, vil øge dine chancer for at vinde (For hver 25 kr. du donerer får du én vinderchance).

Giv støtte til dem, der virkelig har brug for det.

Hvorfor har I valgt Psykiatrifonden?
Psykiske sygdomme er nogle af de mest udbredte sygdomme i Danmark. Mere udbredt end både kræft og hjerte/kredsløbssygdomme. Samtidig er psykiske lidelser nogle af de mest misforstået og tabubelagte.

Der er mange med psykiske lidelser, der føler de skal skjule deres diagnose, selvom deres sygdom netop er “en sygdom” der kan behandles ligesom alle andre sygdomme.
Dertil kommer, at psykiske sygdomme har enorme konsekvenser både for den enkelte, der er ramt af psykisk sygdom og for de pårørende. Det har også store samfundsmæssige omkostninger. Psykisk sygdom koster årligt samfundet 110 milliarder kroner og udgør dermed en større sygdomsbyrde end fx cancer.

Yderligere virker det til at corona-pandemien desværre har gjort situationen værre for rigtig mange mennesker. Som professor Søren Dinesen Østergaard ved Psykiatrien på Aarhus Universitetshospital siger, “ Personligt er jeg ikke i tvivl om, at der kommer en overvejende negativ psykisk eftervirkning af pandemien. Spørgsmålet er snarere, hvor stor den bliver”

Endelig valget faldet på Psykiatrifonden fordi, at vi havde en afstemning blandt vores ansatte og spurgte hvem vi skulle samle ind til i år. Her blev Psykiatrifonden den helt klare vinder.
Vi vil gerne støtte op om Psykiatrifondens fantastiske arbejde for at bekæmpe psykisk sygdom og sikre bedre vilkår for de mange, som er ramt – og vi håber du vil være med!