Woltides teed kolleegid rõõmsaks ja võidad hinnalist aega!

Kuidas teha kolleegid rõõmsaks? Kuidas olla töiselt tõhusam, võita hinnalist aega? Kas tunned, et oled oma tööst sedavõrd “haaratud” ja ei oska seda mugavamalt korraldada?

Jah, see äpp sinu taskus, millega tellid õhtuti lemmikrestoranist toitu koju, saab muuta tõhusamaks ka su kontorielu. Siin on viis moodust!

Tähtpäevad

Olgu see ettevõtte oluline verstapost või töötaja sünnipäev, Woltiga kaob kogu stress oluliste sündmuste tähistamisel. Naistepäeval üllata firma naissugu FleuRRoyale by Peter Boeijkens unistuste lillekimbuga ja näiteks Boosti smuutidega. Vastlapäeval aga wolti kuklid kohale Restoran Vegan V’st või Reval Cafe’st. Lase sünnipäevalapsel ise valida, millega kolleege kostitada. Woltis on üle 250 restorani, oma lemmiku leiavad kõik. Sina aga ära unusta talle lillekimpu tellida või midagi kihisevat SIP Õlle ja Veinipoest.

Oivaline Tervislik Tort. Foto: Kate Prihodko

Koosolekud

Kuidas muuta tüütud koosolekud elavaks ja osalised erksaks? Telli korvitäis saiakesi Bekker Pagariärist või unelmate vahvlid Vahvihaldjatest. Kui tahad üllatust valmistada, telli hoopis jäätist. Tõelist Itaalia jäätist teeb Gelato Ladies, kerge vimkaga magustoidu saad Jätsirullist. Igapäevaselt hoia aknalaual kauss kommidega, mille Wolt toob kohale Kalevi Shokolaadipoest. Tähtis kliendikohtumine läheb kindlasti paremini, kui laual on Pagari Liisu martsipanipulgad või kvaliteetsed juustud Juustukuningatest.

Sööge koos!

Kõige toredamad koosviibimised on need, kus polegi suurt midagi tähistada. Motiveeri töötajaid näiteks reedeste ühiste lõunatega. Lase ühel töötajal valida igal esmaspäeval, millisest restoranist kõhutäis tellida. Sedasi avastab kollektiiv uusi põnevaid maitseid. Paljud meie partnerid on loonud suuremale seltskonnale sobivaid eripakkumisi. Subway Subi kandik 16 suupärase võileivaga toidab lausa 8 inimest ja neid on võimalik korraga tellida kas või 5 tükki. Kui aga tahad kindel olla, et kogu kamp alustab töönädalat tegusalt, telli esmaspäevane hommikusöök kohvikust Rukis.

La Prima pizza pitsad. Foto: Kate Prihodko

Kingitused partneritele

Kas tähtsate partnerite sünnipäevad mitte ei saabu alati ootamatult? Vahel on kiire tempo juures võimatu ise kohale minna. Wolt on mugav lahendus. Toidu saad tellida otse kingisaajale, arve tuleb aga automaatselt raamatupidaja meilboksi. Sinule jääb vaid valimise rõõm ja ka selle oleme teinud võimalikult lihtsaks. Äpis on karussell “Kontorisse!” millest leiad suurepärased kingituste ideed. Jah, enam ei pea töötajate ja partnerite jõulukingitusi oktoobris planeerima hakkama!

Kiida, tunnusta ja premeeri!

Kiitmine ja tunnustamine on käpas aga kuidas premeerida? Kingi kuu parimale töötajale Wolti kinkekaart. Tal on selle üle hea meel!  Wolti kinkekaardid on saadaval väärtuses 10-200€. Kinkekaart saadetakse pärast ostu sooritamist sinu e-mailile, saad selle mugavalt töötajale edasi saata või välja printida ja esmaspäevasel koosolekul auväärselt üle anda.

Wolt kinkekaardi pood. Foto: Kate Prihodko

Arveldamine

Woltiga tellides ei pea sularahaga arveldama. Pärast ostu sooritamist tuleb arve e-mailile. Oma Wolti kontole saad lisada ettevõtte krediitkaardi andmed ja raamatupidaja e-maili aadressi. Sedasi läheb arve otse raamatupidajale. Soovitame teha tellimus piisava ajavaruga, et restoranid jõuaksid selle kenasti valmis teha.

Juba sügisel saad luua ettevõtte Wolt konto, mis võimaldab firma nimega arveldamist. Kontole saad lisada kasutajaid, märkides igale kasutajale arveldamise limiidi. Kui tahad olla esimeste seas, kes Wolti äriplatvormi hüvesid tundma saab, siis jäta oma andmed siia: 

https://goo.gl/forms/3hm8zM1ZJXYU9VWz2

Võtame sinuga ühendust!