Avasta Tartu lahedad paigad!

Kindlasti on sul lemmiktoit, mida tihti Woltiga koju tellid. Kas oled proovinud viia toidu õue? Tee retk läbi Tartu ja avasta lahedaid paiku, kus maitsvat takeaway toitu nautida. Sedasi saad hea maitseelamuse koos kauni vaatega.

Kaarsild

Kuigi kaarele ronimine eeldab pärast selle renoveerimist pisut suuremat pingutust, väärib see lahe urbanistlik ehitis linna südames tähelepanu. Kaarsild on just see koht kuhu jalutada oma Boosti Weekend Warrior smuutiga, et seal huvitavaid helisid või lausa luulet kuulata. Sellist audiosüsteemi juba igal pool ei leidu!

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Kassitoome

Õnneks on Tartu südames olemas koht, mis loob tunde, et oled maal vanaema juures. Laota piknikutekk maha, siruta jalad välja ja naudi ehedat hetke. Liblikad, kõrrelised ja sinu maitse järgi seatud Fantaasia pitsa Pappa Pizzast muudavad päeva unustamatuks.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Tänavakunst

Sulle meeldib keskkond kus silm saab rännata ja lõputult avastada? Just sellises värvilises salapaigas Karlovas, Tähe tänaval saab segamatult andekate inimeste loomingut nautida. Võta Trikster Tihasest veiseburger ühes ja sukeldu vabasse ja iseseisvasse tänavakunsti.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Anne kanal

Seal kus on päike, liiv, vesi ja pardid, leidub tõenäoliselt ka üks armas paadisild, mis lausa kutsub pisikesele piknikule. Randa sobib ideaalselt Burro Härga täis Benicio ehk suitsuse lihaveise taco.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Toomemägi

Armastab? Ei armasta? Armastab? Kindlasti armastab, kui üllatab sind  Toomemäel minipiknikuga. Toomemäelt on alguse saanud Tartu linn. Ehk on see on kõigi alguste paik? Rohelusse sobib Sushi Kingi merevetika salat ja parim valik makisid.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski