Sinu veebruari checklist

Siin on sinu veebruarikuu checklist - toidukohad, kes liitusid Woltiga viimase kuu jooksul.

Humalakoda

Humalakoda on modernne brew-pub, kus lisaks värskele kohalikule toidule saab jälgida ime sündi – kuidas veest ja humalatest valmib õlu! Kuna koht asub Balti jaama turu teisel korrusel, siis põllult otse turule jõudnud kraamist tehtud roogadest puudust pole.

OKO

Gurmee tänavatoidu lipulaev Viimsis on nüüd ka Woltis. Imelise merevaatega rannarestorani igal õhtul ei jõua, seega võib OKO slow fast foodi rahulikult ka kodus nautida. Soovitame proovida naturaalse juuretisega pitsasid!

Fair Food Deli

Aus ja maitsev toit – Fair Food Deli missioon on võimalikult läbipaistvalt näidata, millega enda keha toidame. Nimelt on pakenditel kirjas toitumisalane info. Woltijate lemmikuks on senini osutunud näiteks rostbiifi ja pirni salat, mis sobib imeliselt kokku turgutava mustika-rohelise tee smuutiga.

Von Krahl Aed ja Baar

Von Krahli teatraalse hõnguga Aed ja Baar on teineteist täiendavad, kuid menüült erinevad kaks uut Wolti restoran-kohvikut. Õhtusöögi Aiast ning hommiku- ja/või lõunasöögi Baarist leiavad nii veganid kui ka lihaarmastajad. Näiteks leiab Baari menüüst Ülo munad ja Aasia Pauli – huvitav, kuidas need maitsevad?!

Gan Bei T1

T1 Mall of Tallinn restoranide valik on nagu Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa! Gan Bei pakub laialdast valikut casual Aasia toitu: sushi, veise-, sealiha-, ja pardiroad on vaid mõned näited laialdasest menüüvalikust.

Sahver

Kuhu kiigatakse, kui kõht tühi – tihtilugu ikka sahvrisse. Järvel asuvast Sahvrist tellides ei pea leppima aga vanade mooside või kuivanud küpsistega. Selle asemel saab woltlida mahlast lambalihakotleti kartulipüreega, lihaveiseburgerit ja üllatus-üllatus, maasikasuppi!

Si Si Sushi

Hei, Laagri, me pole teid unustanud! Head sushit pole kunagi liiga palju. Ütle si!, sest Si Si Sushi pakub seda küllaldaselt.

GMP Patisserie

Prantslaslik muretus otse Tartu südalinnas. GMP Patisserie toekale hommikusöögile, kvaliteetsele lõunale ning nauditavale õhtusöögile panevad punkti Pariisi parimate kohvikute väärilised koogid – vaata Wolti menüüd ja veendu ise!

METRO võileivakohvik

Legendaarne võileivakohvik on muutunud nii tudengite kui ka hingelt tudengite meelis ”kiire ampsu” paigaks. Metro eineleibade, saiade ja vrappide vahele saab valida, mida hing ihaldab. Kohe-kohe on ka METRO 10. aasta sünnipäev, otsi äpist või veebist Wolt eripakkumist!

Mõnusat avastamist!
Wolt