Avasta Gyoza ja Studio X!

Näljane aga ei tea mida süüa? Tuttav tunne! Wolt on loodud toidu jaoks, ka selle avastamiseks. Luba endale kogeda uusi maitseid ja ehk avab see ukse uutele elamustele.

Märtsis leiad äpist eripakkumiste karusselli “Avasta!”, millel on pisut teistmoodi toidud. Ehk pole sa neid veel proovinudki?

Avasta gyoza – üks populaarsemaid roogasid jaapanlaste seas! See õhukeses taignas pelmeen on täidetud hakitud sealiha, köögiviljade ning soja-ja seesamiõli seguga. Nagu heade Jaapani toitudega ikka, leiad ka gyozad Tokumarust, aga soovitame proovida ka Yui Sushi Burrito pakutavat.

Jaapani toit on paljude lemmikuks kujunenud oma balanseeritud maitsete pärast. Kui aga tahad täitsa peadpööritavat elamust, siis broneeri endale Studio X treening MyFitnessis ja ole valmis andma endast kõik! Tegemist on kõrge intensiivusega treeningstuudioga, kus saad ühendada kardio- ning lihastreeningu. Mine, proovi ja avasta, et oled juba varsti märksa vastupidavam.

PS! Teada tuntud trennimotivatsiooni nipp on soetada endale päris uued treeningrõivad. Tutvu Nike Esinduskauplustes viimaste treeningkollektsioonidega ja jalad hakkavad iseenesest treenigklubi poole liikuma.

Foto: Nike Esinduskauplused
Foto: Nike Esinduskauplused
Foto: Nike Esinduskauplused

Pea meeles, avasta!

Wolt