Avasta smuuti ja Brazil butt lift45!

Mis on parim köök linnas? Viimased uudisroad? Kas kõik teised söövad midagi, millest mina pole veel kuulnud?

Juba pea kuu aega on äpis eripakkumiste karussellil pisut teistmoodi toidud. Mjaa, smuutit sa ilmselt oled juba tarbinud. Kuid siiski…

Avasta smuuti! Miks? Sest üks maitsev ja tervislik smuuti muudab päeva paremaks ja annab kiire energialaengu. Tervislike smuutisid võib leida mitmel kujul, topsis, pudelis või isegi kausis! Ideaalne hommikusöögiks või tervislikuks vahepalaks. Ja oi, mis valikud kõikvõimalike lisandite näol. Smuutisid saad tellida Blenderitest, Boostistest, kuid ka veidi väiksematest kohvikutest, nagu näiteks ÖKUT smuutikohvik ja Fair Food Deli.

Kas Brasiilia naised joovad smuuti päevas? Kes teab! Küll aga lubab Brazil butt lift45 püüda Brasiilia naistele omapärast kehakuju. Smuuti sisse, hantlid, kettad ja kummipaelad pihku ja MyFitnessisse jala ja tuharalihaseid treenima! Usutavasti ei tee see ka meestele liiga!

Foto: Nike Esinduskauplused

PS! Teada tuntud trennimotivatsiooni nipp on soetada endale päris uued treeningrõivad. Tutvu Nike Esinduskauplustes viimaste treeningkollektsioonidega ja jalad hakkavad iseenesest treenigklubi poole liikuma.

Motiveerivat avastamist!

Wolt