Ruuat etälounaalle Woltilla

Haluaisitko tarjota etälounaan asiakkaalle tai myyntitapaamiseen? Tahtoisitko ilahduttaa työntekijöitäsi kotiinkuljetetulla lounaalla? Wolt at Work -palvelun avulla tämä on helppoa.

Wolt at Work -palvelulla etälounaat voi tilata helposti suoraan kotitoimistolle. Tarjolla on laaja joukko kaupungin parhaita ravintoloita, ja tilauksen voi tehdä jopa 7 päivää ennen haluttua ajankohtaa. Laskutamme tilaukset suoraan yritykseltäsi. Emme veloita liittymismaksuja, eikä minimitilaussummaa ole. 

Wolt at Work -palvelun avulla voit tarjota etälounaat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Tämä onnistuu helposti kahdella tapaa. 

Lisää mahdollisuus tilata etälounas laskutuksella

Wolt at Work -palvelussa voit lisätä työntekijöille tai asiakkaille oikeuden tehdä tilauksia yrityksesi piikkiin. Palvelun portaalissa voit helposti hallinnoida sitä, kuka saa tehdä ostoksia laskulla. Asiakkaalle laskutusmahdollisuuden voi lisätä väliaikaisesti esimerkiksi tietyn tapaamisen ajaksi. Portaalissa voit lisäksi asettaa yksittäisille käyttäjille, osastoille tai koko yritykselle omat budjetit. Kuukausilaskun yhteydessä lähetettävässä raportissa näet selkeästi kuka on tilannut mitäkin, ja mihin projektiin liittyen.

Osta Wolt-lahjakortteja laskulla

Toinen vaihtoehto etälounaiden tarjoamiseen on ostaa Wolt-lahjakortteja, jotka voit helposti välittää työntekijöillesi sähköpostitse.

Saat lahjakortit välittömästi ostoksen jälkeen sähköpostiisi erillisinä PDF-tiedostoina. Yhteen sähköpostiin mahtuu enintään viisi lahjakorttia. Lahjakorttikaupan kautta voit helposti ostaa maltillisen määrän lahjakortteja, mutta mikäli tarvitset niitä isomman määrän, olethan yhteydessä olli.kaunomaki@wolt.com, ja järjestämme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Lahjakorttikauppaa voit hyödyntää myös yksityisasiakkaana.

Kiinnostuitko? Wolt At Work -palvelusta voit lukea lisää täällä. 

Makoisia etälounaita!