Wolt jatkaa Ukrainan kriisistä kärsivien tukemista

Tee lahjoitus Punaiselle Ristille Woltin kautta

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, ja me Woltilla haluamme jatkaa kriisistä kärsivien tukemista. Auttaaksemme sodan keskelle joutuneita ihmisiä haluamme tehdä humanitaarisille avustusjärjestöille lahjoittamisesta mahdollisimman helppoa.

Suomessa voit tehdä lahjoituksia Suomen Punaiselle Ristille sovelluksemme kautta. Lahjoituksesi välitetään lyhentämättömänä järjestölle. Viime vuonna asiakkaamme lahjoittivat sovelluksemme kautta yli 800 000 euroa Ukrainan konfliktista kärsiville.

Muiden tukitoimien lisäksi olemme halunneet osoittaa solidaarisuutta ukrainalaisille kääntämällä sovelluksemme ukrainan kielelle. Sovellus toimii automaattisesti käyttäjän puhelimeen asetetun kielen mukaisesti, eli mikäli puhelimesi käyttökieli on ukraina, toimii myös Wolt ukrainaksi maaliskuussa, kun käännös tulee saataville.

Tue Ukrainan kriisistä kärsiviä lahjoituksella

Sovelluksemme lahjoitusmahdollisuuden lisäksi olemme listanneet alle muutamia organisaatioita, jotka tukevat työllään Ukrainan kriisistä kärsiviä.