Mana sapņu ēdienkarte!

photo credits: freefoodphotos.com

Bezmaksas ēdiens….uz nedēļu!?

Wolt piedāvā konkursu “Mana sapņu ēdienkarte”, ieraksti Facebook komentāros gardumus, kurus sapņo nobaudīt no Wolt un ,iespējams, tieši Tu laimēsi tos veselu nedēļu bez maksas!

Komentāru sadaļā sapņu ēdienus ievadam šādi – Diena, ēdiens un restorāns. Atceramies, ka kopējā summa nedrīkst pārsniegt 100eur!

Piemērs kā veikt ierakstu komentāros:

  1. Tandoori Jhinga – Singh’s
  2. Vistas Wraps – Terra
  3. Ambrosia – shawarma in lavash
  4. Vistas salāti medus-sinepju mērcē, Avokado dārzeņu šuširito – Balts
  5. Gyi sukijaki salad – RestBar Mo
  6. Cēzara salāti, Pasta ar grilētu vistas krūtiņu – Andalūzijas Suns
  7. Stirnas burgers – Kas Dārzā
  1. Konkursa periods ir 10.01-31.01.2018. Uzvarētājs tiks paziņots 2018. gada 31. janvārī.
  2. Lai piedalītos, dalībniekiem ir jāievieto sava sapņu ēdienkarte Wolt Latvijas Facebook lapā. Konkursa komentāru sadaļā ievietojot savus vēlamos ēdienus un restorānus katrai nedēļas dienai.
  3. Ēdienus iespējams izvēlēties tikai no Wolt partneriem un jābūt pieejamiem Wolt aplikācijā!
  4. Katram no ierakstītajiem restorāniem ir jābūt lietotāja piegādes zonā. Alternatīvi varat arī izmantot drauga vai darba adresi.
  5. Uzvaras gadījumā, izvēlētās maltītes tiks piegādātas uz vienu fiksētu vietu. Piegādes laiks tiek saskaņots ar uzvarētāju.
  6. Izvēles kopējām izmaksām jābūt robežās līdz 100 €.
  7. Drauga vai darba adrese ir atļauta, bet atceramies, ka tikai viena uz visu nedēļu!
  8. Piedaloties konkursā un piekrītot noteikumiem, dalībnieks apstiprina savu piekrišanu izmantot savu vārdu materiālos, kas saistīti ar konkursu.
  9. Dalībniekam jāpiedalās ar savu vārdu. Dalībnieki, kuri reģistrēti ar kļūdainiem vai redzami kļūdainiem datiem, tiks liegta iespēja piedalīties Wolt konkursā.
  10. Dalībniekam jābūt vismaz 18 gadu vecam, lai piedalītos konkursā.
  11. Nevēlamas atbildes (Rupjas, cieņu aizskarošas vai citādi nesaistītas ar konkursu) tiks dzēstas no komentāru sadaļas.
  12. Organizatori sazināsies ar uzvarētāju personīgi un publicēs uzvarētāja vārdu un ēdienkartes nosaukumu Wolt blogā un Facebook lapā.
  13. Ar šo kampaņas organizators paziņo, ka tas nenodod datus trešajām personām. Wolt patur tiesības nosūtīt savus informatīvos materiālus pa e-pastu un telefonu (SMS).
  14. Konkursa organizators patur tiesības mainīt konkursa nosacījumus.

Veiksmi konkursā!

Wolt