Tagad arī Rīgā ir Wolt!

Wolt ir oficiāli atklāts arī Rīgā. Joprojām turpinām piesaistīt arvien jaunus restorānus, attīstīties un iet plašumā, bet jau esam gatavi sākt piegādāt Tev izcilas maltītes.

Pirms vairākiem mēnešiem mēs ieradāmies Rīgā, lai sāktu strādāt un radītu labāko ēdienu piegādes servisu pilsētā. Vairākus mēnešus intensīvi pētījām, kāda veida aplikācija maltīšu pasūtīšanai vajadzīga rīdziniekiem.

Noskaidrojām, cik laika un naudas Tu un citi pilsētnieki tērējat maltītes iegādei un kāda ir Rīgas iepriekšējā pieredze ēdiena piegādes ziņā.

Esam apzinājuši visu – sākot no glamūrīgākajiem pilsētas restorāniem, beidzot ar hipsterīgām kafejnīcām, un esam gatavi sākt piegādāt pasūtījumus, kas apmierinās ikviena rīdzinieka vēlmes!

Wolt ir ieradies, lai palīdzētu Tev droši un ar baudu ienirt Rīgas restorānu piedāvājumā un izmēģināt ēdienus, kuros, esam droši – Tu iemīlēsies!

Ko mēs daram?

Wolt ir aplikācija, kas ļaus atklāt un pasūtīt patiešām foršu ēdienu. Mēs sadarbojamies ar ēstuvēm, kuras jau izpelnījušās pilsētnieku uzticību un mīlestību.

Mūsu programma ļauj izprast Tavus ēšanas paradumus, ļaujot mums Tev ieteikt pašu labāko un izdevīgāko piedāvājumu.

Lai padarītu mūsu servisu Tev vēl tuvāku, mēs piedāvājam dažādas opcijas: ēdiena piegāde uz mājām, iespēja ”paķert” to pa ceļam pašam vai iepriekš pasūtīt un saņemt uz vietas restorānā.

Lai padarītu mūsu servisu vēl tuvāku Tev, mēs piedāvājam dažādus veidus kā iegūt lielisku maltīti: pasūtīt piegādi uz mājām, “paķert pa ceļam” vai izbaudīt ēdienu uz vietas restorānā.

Restorāni

shutterstock_348324020

Restorānu klāsts Rīgā nebeidz mūs aizraut. Ja vēlies atklāt Rīgas moderno pusi, izmēģini restorānus “Big Bad Bagels”, “ Wok to Walk” un “Burgeru māja Lielais Kristaps”. Ja pieturies pie vairāk tradicionālām vētībām, iesakām nobaudīt maltīti no restorāniem “Gastrobārs Jūlijs Pumpurs” vai  “Čarlstons”. Par Amerikas virtuves cienītājiem rūpēsies “Chickensons” un “Nathans Famous”. Ja aukstajos ziemas mēnešos kārojas kaut ko ugunīgu, ēdienus no siltākām klimata zonām mums atveduši restorānu “El Santo” un “Parotta” šefpavāri. Šos un vēl vairākus no labākajiem Rīgas restorāniem vari atklāt, izmantojot lietotni Wolt.

Mūsu kurjeri

Picture of Wolt courier partner in Wolt gear

Ar prieku un lepnumu varam teikt – Wolt ir pati foršākā kurjeru komanda! Mūsu puiši un meitenes piegādās Tev ne tikai gardu maltīti, bet arī pozitīvas enerģijas lādiņu, jo mēs piegādājam ar smaidu!

Gribi pusdienot tornī vai pludmalē? Nekādu problēmu – mūsu kurjers uzrāpsies pie Tevis vai iekāps pa logu. Pat tad ja Tu nezini savu adresi, pilsētas karte Wolt lietotnē norādīs mums, kur Tu esi.

Kā pievienoties?

Ļoti vienkārši: ielādē Wolt aplikāciju > izvēlies restorānu > noformē pasūtījumu > apstiprini. Dodies to saņemt vai izmanto kurjera pakalpojumus. Jā, tieši tik vienkārši!

Piegādes teritorija

Rīgas labais krasts un kreisais krasts, no Dienvidu tilta līdz Mīlgrāvim. Mēs Tevi atradīsim it visur, tomēr, ja mūsu piegāde vēl netiek piedāvāta tur, kur atrodies Tu, lūdzu, ziņo par to mums Wolt lietotnē.

Piegādes maksa

Mūsu piegādes maksa Rīgā nav fiksēta, atkarībā no attāluma, maksa variē no 1.9€ līdz 4.9€. Kā to saprast? Pirmais 1.5 km ir pamatattālums, samaksa par to ir 1.9€ un katrs nākamais 0.5 km maksā 0.5€, kamēr tiek sasniegta 4.9€ robeža.

Priecīgu Woltošanu!