Tavs aprīļa checklist, ko izmēģināt ?

Jā, beidzot! ? Beidzot ir pavasaris, ko tik ilgi esam gaidījuši! ☀ Saulīte jau no paša rītiņa silda un beidzot var novilkt visas biezās ziemas kārtas un doties uz parku svaigā gaisā pazvilnēt uz soliņa vai pat uz sedziņas, lasot mīļāko žurnālu, grāmatu vai klausoties mūziku jeb arī vienkārši baudīt saules starus un putniņu čalas. ?

Kamēr baudi pavasari te būs arī pāris jauni atklājumi Wolt, kurus vari iečekot un ja parkā esot sakārojas gardu ēdienu, bet ļoti negribas iet prom, tad izmēģini un pasūti! ?

Čili pizza – pārbaudītas vērtības

Kurš vel ir tik pat priecīgs kā mēs par Čili pizza pievienošanos Wolt? Beidzot varēsiet pasūtīt uz mājām gardās picas un citus ēdienus no šī restorāna! Čili pizza ir pārbaudītas vērtības jau no sākta gala, gardas un par draudzīgām cenām, un plašu izvēles klāstu, tieši kā radītas ballītēm! ?

Banana Leaf – dienvidu Indijas virtuve

Aizved savas garšas kārpiņas īstā piedzīvojumā izbaudīt dažādo un bagāto garšu pasauli no “Banana Leaf” un padari savu maltīti par ko tādu, ko vērts atcerēties. ?

Tikai karotes – Alfa, Rīga Plaza un Olimpija apkaimes iedzīvotājiem

Mums liekas, ka visiem ir tās dienas, kad negribas neko citu kā tikai gardu zupiņu, vai ne? Kur nu vel labāku zupiņu  kā no restorāna “Tikai karotes”. Te ir tik daudz piedāvājumu, ka katrs varēs atrast sev ko tīkamu puncim. ?

Rasa Cafe – mmm, pankūkas…

Katrs rīts, kurš sācies ar pankūkām ir lielisks! ☀ Tādēļ izmēģini arī Tu super gardās pankūciņas un citus kārumus, ko sagatavojuši “Rasa Cafe” un lai arī Tavi rīti ir fantastiski! 

La Historia – garda paelja vienmēr ir laba ideja

Jūties kā atvaļinājumā baudot gardos Adrijas jūras apkaimes ēdienus, Tu noteikti sagaršosi siltos saules starus un Adrijas jūras burvību. ? Noteikti izmēģini viņu paeljas, you`ll love them. 

Fazenda Bazārs – Garšo kā mājās

Šis ir viens no Rīgas slēptajiem dārgumiem, ne visi to zina un ne visi to var atrast, tad nu te būs! 

Gadās, kad darbi ir sakrājušies un nav laika stāvēt virtuvē un gatavot sev maltīti, tad nu, lūk, “Fazenda Bazārs” piedāvā gardu ēdienu kā mājās gatavotu. ?

Misty moon – īpaši gaļas mīļotājiem

Cūkgaļa, vistiņa, jēra gaļa, teļa gaļa – tik daudz gaļu! Un ziniet kas šo visu padara vel labāku? Viņi īpašos ēdienus no “grill” sadaļas patiesi gatavo uz īsta ogļu grilla, kas ēdienam piešķir neatkārtojamu garšu. ?

Fish & chips – Avotu ielas slēptais dārgums

Un atkal ir atrasts vel viens slēptais dārgums Avotu ielā ar super duper gardiem ēdieniem, no kuriem noteikti jāizmēģina fish and chips un kartupeļu pankūciņas ar mazsālītu lasi. ?

Lai Tev burvīga diena un saulaina nedēļas nogale! ☀

Palutini sevi!