Restorāni, kurus atklāt maijā – Tavs maija CHECKLIST ✔️

Maijs ir klāt ar jauniem restorāniem Wolt. Šo sarakstiņu vērts iečekot, jo tajā ir super forši restorāni, kuri Tev noteikti jāizmēģina! Iepriecinošas ziņas Woltotājiem, kuri dzīvo ārpus centra, mēs papildinām Jūsu izvēles iespējas, lai Jums priecīgāk! ☀️

Tavs Banh mi – pirmais autentiskais Vjetnamiešu restorāns Latvijā!

Šo restorānu noteikti ielieciet savā “obligāti izmēģināt” sarakstiņā, jo šādas garšu kombinācijas un ēdienus Jūs vel nebūsiet garšojuši. Jūsu garšas kārpiņas Jums teiks paldies par šo! ?

KOOL – viss no Latvijas laukiem

Cik forši, ka ar mums tagad ir arī KOOL! ? Ēdiens , kas gatavots no pašmāju produktiem un sastāvdaļām, tas ir kool, kad tu zini, ko tu ēd un tas ko tu ēd ir 100% kvalitatīvs! Kārtīgi burgeri un našķīši.  Savējie jāatbalsta! ?

Džuljeta – tradicionāla armēņu virtuve

Tik daudz gardu ēdienu no tradicionālās armēņu virtuves – siltie ēdieni, uzkodas un daudz, daudz citi gardumi, ko izmēģināt! Ņam, mēli var norīt no domas vien! ? 

Kebab House (Ģertrūdes) – tagad arī centrā!

Tagad baudīt Kebab house gardos ēdienus varēs arī centra Woltotāji! ?

Sushi Deluxe – Yay, sushi tagad arī Kalnciema kvartālā

Jums arī tā kādreiz ir, kad kaut ko gribās, bet nezināt ko tieši un beigās saprotat, ka sushi ir tas, ko kārojas? Nākošreiz, kad tā gadās, tad izmēģiniet Sushi Deluxe. ?

Panda Wok – nemirstoša klasika

Ķīniešu ēdiens ar šķipsniņu mājas sajūtas, kas gatavots ar mīlestību un rūpēm. Daž ne dažādākie woki no kuriem katrs sev atradīs, ko piemērotu. Kā arī daudzi citi gardi ēdieni no ķīniešu virtuves, kurus noteikti jānogaršo! ?

Chilli Pepper Kebab un bistro – kebabs ir vienmēr laba ideja

Kebabi visdažādākajās variācijās, burgeri un ļoti daudz variantu uzkodām! Kebabs vienmēr ir laba izvēle, kad nezini, ko kārojās un kāpēc gan neizmēģināt, ko jaunu? ?

Vans kafejnīca – gards, kā mājās gatavots

Gards un vienkāršs ēdiens, tik gards kā mājās gatavots. Ar visu, ko sirsniņa kāro – uzkodiņas, zupiņas, siltie ēdieni un arī našķīši.  Atliek tikai pasūtīt un baudīt! ?

Kebabs & Draugi – nosaukums pasaka visu 

Divas lieliskas lietas – kebabs un draugi! Parādi saviem draugiem, cik ļoti tu viņus mīli un pārsteidz viņus pusdienās vai vakariņās ar gardiem kebabiem. ?

PS Mēs esam arī Akropolē – Gan Bei, BlenderSushi Express & Čili pizza ?

Lai superīga nedēļas nogale!

Wolt