Gardi jaunumi – augusta čekliste! ✔️

Woop - woop jauni restorāni ir klāt! Iepazīsties ar mūsu jaunajiem draugiem un uzdrīksties nobaudīt jaunas garšas. Ļauj ēdienam Tevi aizvest garšas ceļojumā un atrauties nedaudz no dienas trakuma kamēr to baudi. ?

Innocent cafe – idejas brokastīm & PICAS! ? ?

Te atradīsiet idejas brokastīm un brančam gultā – sendviči, salātiņi, kārumiņi un smūtiji, ā, un gardum-gardais jaunums – piciņas!

BBQ kūpinātava – jap, garšo tikpat labi kā izklausās

Kūpināšana un grilēšana vienmēr piedod to ekstra īpašo garšiņu, kas beigās padara maltīti nepārspējamu. Izmēģini kūpinātos plucinātas gaļas burgerīšus, mēli var morīt, cik gardi. 

MOCHI – saldumi no Japānas

Padomāts ir par visiem, jo ir gan bezglutēna, gan tādi, kas nesatur laktozi un ir arī vegāni – labāk vairs nevar kļūt! Kaut kas mazliet savādāks, ko izmēģināt no japāņu virtuves un likt uz kārā zoba. Varbūt laba ideja, lai kādu patīkami iepriecinātu? 

O’Learys Akropolē – tik daudz gardu ēdienu

Uzkodiņas, salāti un sviestmaizes, pamatēdieni, burgeri un arī par mazajiem Woltotājiem padomāts – burvīgi vai ne? Meties iekšā ēdienkartē un atrodi, ko sirsniņa kāro! 

My plov – iespējams labākais plovs, ko būsi nogaršojis

Vienkāršs, taču debešķīgi gards plovs. Ēdot šo plovu liksies, ka pirmo reizi to nogaršojat, unikāli burvīgās garšas dēļ. Ne tikai plovs, bet arī pārējie ēdieni izceļas ar izcilu garšu, iesakām nobaudīt, lai saprastu par ko mēs te runājam. 

Vafeļnīca – esi gatavs fantastiskām beļģu vafelēm?

Es jau iedomājos kā pavadīt nākošo nedēļas nogali ar vēlajām brokastīm. Es, gulta un beļģu vafeles no Vafeļnīcas, izklausās labi, ne? Droši var nozagt šo ideju. 

Chat Akropolē – kompānijā gardāk

Dažādu woku variācijas, pastas ar boloņas mērci, ar gaileņu mērci un ir arī ar jūras veltēm, mmm. Atradīsiet arī pankūkas un citus labumus, kurus varat apskatīt ēdienkartē. 


Grila bode Juglā un Imantā
– atrastie dārgumi

This image has an empty alt attribute; its file name is GrilaBode-15-1024x552.jpg

Burgeri, šašliks un citi labumi, kas cepti uz īstām oglēm. Arī saskrēja siekalas mutē? Tad nav ko daudz domāt, jāsūta un jānogaršo! Ā, starp citu, viņiem ir “Izaicinājuma Grila burgers”, kas ir 500g smags, nu, tas tā, ja jūties drosmīgs vai ekstra izsalcis.

Kebab fix – bija tuvs, tagad vel tuvāks

Ah, visiem sirdij tuvs un mīļš, jau zināmais Kebab fix tagad būs vel tuvāk jums visiem, tikai pāris klikšķīšu attālumā iemīļotais ēdiens ieradīsies pie jūsu namdurvīm. Tiem, kuri varbūt nezina – gardi kebabi, vrapiņi un citi labumi, kas jau gadu gaitā pierādījuši, cik gardi tie ir.

Un mazie prieciņi – Sushi express Cēsu ielā ir atpakaļ! Yay! 

Lai Tev forša diena un izdodas atrast, ko sirds kāro! 

Egija x Wolt