Nedēļa ar Wolt: Jānis Krīvēns ?

Jānis Krīvēns jau trīs gadus ir peskotārietis un aicina arī tos, kuri ir skeptiski par dzīvi bez gaļas pamēģināt alternatīvas. Kopīgiem spēkiem esam Wolt aplikācijā izveidojuši sadaļu KRIVENCHY specials, kur atradīsi Jāņa iecienītāko ēdienu TOP izlasi ar gardām atlaidēm.

Es teikšu, kā ir – es virtuvē esmu diezgan briesmīgs. Ir ļoti maz ēdienu, kurus protu pagatavot un tie paši man ne vienmēr sanāk tā, kā es tos esmu iztēlojies. Es esmu briesmīgs pavārs, bet ir arī gaišā puse – ļoti ātri un kvalitatīvi protu mazgāt traukus. Es varbūt neesmu Mārtiņš Sirmais, bet es noteikti esmu Misters Propers.

Un ziniet? Tas nav slikti. Ne visiem ir jābūt labiem pavāriem, jo katram ir jādara tas, kas viņam sanāk vislabāk. Es darīšu sevi, bet citi, lai dara lielisku ēdienu pagatavošanu. Runājot par pašu ēdienu, es esmu vienkāršs čalis – man patīk picas, burgeri, sushi un kā īstenam latvietim – KARTUPEĻI. Vidusjūras izlases risotto ar baziliku ir forši, bet es vienmēr izvēlēšos picu vai kartupeļu pankūkas, lai remdētu apetīti. Tādā ziņā esmu tradicionālo vērtību piekritējs.

Vēl viena lieta par mani – jau trīs gadus esmu peskotārietis, kas ir gudrs vārds, lai apzīmētu cilvēkus, kas neēd gaļu, bet šad tad neatsakās no zivīm. Nu lūk, kopā ar Wolt esam izveidojuši manu pēdējā laika iecienītāko ēdienu TOP izlasi, ko rekomendēju ikvienam, kas ir skeptisks par dzīvi bez gaļas. Es neprasu tev no tās atteikties, bet vismaz pamēģināt alternatīvas.

Izlasi meklē Wolt sadaļā KRIVENCHY specials.

Fat PumpkinMega burgers & Buffalo tofu ar mango-halapenjo mērci

Gan BeiYawarakai maki

Maxi SushiLaša pica & Nagano sets

Kebab houseFalafel kebabs

Picas meistarsAi Funghi & Ocean picas

Labu apetīti!

Krivenchy x Wolt