Atklāj Innocent Cafe ?☕

Ieejot Innocent Cafe iekšā gaiss virmoja pēc īstas kafijas un krāsnī ceptas picas, kas uzreiz atmodinātu ikviena garšas kārpiņas - tā par kafejnīcu stāsta Dārta Plaude.

Šoreiz apmeklējām Innocent Cafe, pēc nosaukuma var jau spriest, ka tā ir kafejnīca, bet viņu piedāvājumā ir arī picas.

Kafejnīca atrodas ļoti superīgā vietā – Blaumaņa ielā. Kāpēc superīgā? Jo tas ir pats pilsētas centrs, bet automašīnas pa šo ielu brauc reti, un ejot pa šo ieliņu var sajusties kā Itālijā, kas arī ir šī restorāna virtuves veids.  Līdzi ņēmu savu draugu, kurš ir īsts picu cienītājs.

Pirmais iespaids bija lielisks, jo interjers bija mājīgs, bet tajā pašā laikā arī moderns. Ieejot iekšā gaiss virmoja pēc īstas kafijas un krāsnī ceptas picas, kas uzreiz atmodinātu ikviena garšas kārpiņas.

Pirmais, ko pasūtījām bija dzērieni – kafija un kakao. Kafija ar ļoti spēcīgu aromātu un izteiktu garšu. Kafijas cienītājiem šeit ir liels izvēles klāsts. Kakao turpretim bija ļoti maigs, varēja just īsto kakao, kas nedaudz piedeva rūgtumu.

Pēc dzērieniem protams ķērāmies klāt picām. Īstas itāļu picas, gatavotas pēc itāļu receptēm. Picas pagatavoja salīdzinoši ātri. Kā jau minēju, draugs, kuru paņēmu līdzi sacīja, ka šīs esot labākās picas latvijā, ko viņš ir baudījis. Kāpēc? – Tāpēc, ka īstai picai ir jābūt galvenokārt nedaudz piedegušai, plānai, kraukšķīgai un virskārta nekādā gadījumā nedrīkst slīdēt nost no mīklas, šis viss arī piemīt viņu gatavotajām picām.

Pēc picu baudīšanas ar smaidiem sejā un pilniem vēderiem devāmies prom. Mēs noteikti šeit vēl atgriezīsimies! Darbinieki ir ļoti pretimnākoši un draudzīgi, viņiem rūp savi klienti un viņu vēlmes. Ieteiktu šeit aiziet ikvienam, kurš vēlas nobaudīt īstu itāļu picu un/vai gardu kafiju.

Paldies Wolt par šo lielisko iespēju padalīties savā pieredzē, un es esmu pārliecināta, ka neviens nenožēlos šīs kafejnīcas apmeklējumu!

Dārta x Wolt