Atklāj Delisnack Alfa! ? ? ?

Par t/c Alfa "food court" noteikti jau dzirdējuši ir visi - tur atradīs katrs kaut ko savai gaumei. Šoreiz kopā ar Sindiju Lozgačovu vēlamies atgādināt, ka Alfā atrodams arī visu iemīļotais Delisnack! Iestiprinies pirms vai pēc "šopinga" ar kādu gardo burgerīti, picu vai "friškām", kas viss kopā, protams ar neaizmirstamajām Delisnack mērcītēm ?

Delisnack pirmo reizi es atklāju Liepājā, būts gan arī pārējās Rīgas Deli lokācijās, kas varbūt asociējās ar pēc-ballītes-maltīti pa ceļam mājās vai kādu cheat-day, taču šoreiz devāmies pēc garas darba dienas uz t/c Alfa Delisnack!

Varbūt tas nav liels jaunums Alfas food courtā, kur atrodas arī Deli, taču man bija patīkams pārsteigums, ka arī tur ir ieviesta gatavo pasūtījumu pīkstuļu sistēma, kas šķiet daudz patīkamāk sēžot gaidīt, kad sāks vibrēt viss galds, lai varētu doties pakaļ ēdienam!

Ja jautāsiet, mans visu laiku mīļākais go to pasūtījums ir no ēdienkartes Vistiņu ferma – vistas fileja mīklā ar frī un ķiploku mērcīti. Bet par mērcītēm es varētu vēl runāt un runāt, uz galda mums tās bija piecas! Delisnack mērcīšu (pašu taisīto) izvēle reizēm šķiet pārāk liela. Luija čilī mērce, meksikāņu čili salsa, gurķu mērce un viss pārējais. Un protams, ar cocacola blakus, tas man liekas ir visatbilstošākais dzēriens jebkuram ēdienam Delisnack.

Sindija x Wolt