17 jauni restorāni, kuri Wolt pievienojušies oktobrī

Šķiet, ka Rīgu ir pārņēmis nebeidzams lietus un šaubu vairs nav - ziema ir tepat aiz stūra! Bet nav nemaz tik traki, jo tas Tev dod iespēju bez sirdsapziņas pārmetumiem ieritināties siltāk uz dīvāna, ļauties atpūtai un pasūtīt Wolt! Oktobrī vien mums pievienojušies 17 jauni restorāni. Šī čekliste, lai Tev kalpo par iedvesmu nākamajam pasūtījumam.

Kafejnīca Ļeņiņgrada – desiņas, karbonādes un štovēti kāposti, gluži kā “ciemos pie vecmāmiņas”

Ja kādā no drēgnajiem rudens vakariem Tev gribas sajust to siltumu, kas iegūstams “ciemos pie vecmāmiņas”, pilnīgi noteikti iesakām pasūtīt maltīti no Ļeņiņgradas. Vai tās būtu kartupeļu pankūkas, štovēti kāposti vai karbonāde ar sieru – to visu atradīsi Ļeņingradas ēdienkartē. Starp citu, ne tikai vakariem, jo no viņiem var pasūtīt arī sātīgus pusdienu setus par ļoti draudzīgām cenām no 11:00-13:00. 

Kūkotava – jo dzīve ir jāsvin un, nē, tā nekad nevar būt par saldu

Kūkotavas pievienošanās Wolt ir kaut kas tāds par ko mēs Wolt birojā dikti priecājamies, jo, jā, mums garšo kūkas, kā arī patīk svinēt dzīvi! Kūkotavas kūkas ne tikai izskatās kā pa taisno no Pinterest, to garša arī ir tik tiešām brīnišķīga. Eiforija garšas kārpiņām! 

Uzbekistāna – Uzbeku tradicionālā virtuve

Pēc Uzbeku tradīcijām gatavots plovs, šašliks, čebureki, zupas, uzkodas un deserti to visu tagad vari pasūtīt Wolt! Viss ir svaigs un tapis uz pavisam karstām oglēm īpašajā Uzbekistānas krāsnī Uzbeku šefpavāra pārvaldībā. 

Gelateria – Vegāniskie Biki saldējumi, rīsu nageti un citi našķi

Vēlamies iepriecināt arī visus augu draugus, kuriem patīk naškoties, jo kuram gan nepatīk? Tagad Wolt vari pasūtīt arī slavenos Biki saldējumus un rīsu nagetus. 

LIDO Alfa – LIDO “pasaules virtuve” tagad arī pie Tava durvju sliekšņa

Eksotiskā Āzijas virtuve, krievu mājas pelmeņi kā arī neizpaliek klasiskie kartupeļu salmiņi, kotletes un šašliki. Lai uz kuru pasaules nostūri Tu vēlētos aizvest savas garšas kārpiņas, LIDO Alfa būs īstā izvēle. 

Burger Chef – kraukšķīgi, sulīgi un garšas pilni burgeri noenkurojušies Rīgas centrā

Burger Chef jau iespējams esat iepriekš mēģinājuši no Purvciema lokācijas, bet tagad šie sulīgi burgeri noenkurojušies Rīgas centrā Ziemeļu Enkura apartamentos.

Cafe Bitīte – svaigi konditorejas izstrādājumi Pārdaugavā

Tieši tik mīlīgi cik izklausās – gūsti prieku un enerģiju ar ņammīgajām Bitītes kūkām, eklēriem, desertiem vai cepumiem. Garastāvokļa uzlabošanās garantēta!

Mārupes Kebabs – bez kebaba nav uzvaras

Arī Mārupiešus neesam aizmirsuši. Tauta saka, ka Mārupes kebabs esot “vnk bomba”! Sulīgs, svaigs, sātīgs un ar pietiekamu devu asumiņa. Ja vēl nav pamēģināts – iesakām! 

BabyBack BBQ & Ribs – amerikāņu stila ēdieni, kas Tevi neatstās izsalkušu

Ja Tu nedodies uz Alfas food kortu, tas dodas pie Tevis ar Wolt! Amerikāņu stila ribiņas, BBQ, uzkodas, picas, salāti un burgeri. Viens ir skaidrs – izsalcis nepaliksi! 

Itāļu Kafija un uzkodas – ir forši “uzkost” kādu Itālijas picu vai pastu vai Tiramisu

Redz kā, Itāļi arī picas, pastas un tiramisu pieskaita pie uzkodām. Varam droši ēst bez sirdsapziņas pārmetumiem! Galvenais sevi palutināt un piešķirt Latvijas rudenim košākas krāsas. Ja nu tomēr gribas ko “vieglāku”, viņu ēdienkartē atradīsi arī gardus salātus un panini maizītes. 

Cafe Lungo & 8 Lounge – 1+1 suši vienmēr silda sirdi

Tas, ka mēs Latvijā mīlam suši nav noslēpums. Bet ticam, ka tos mīlēt var vēl stiprāk, kad saņem divus suši setus par viena cenu.

Kebab House Dzirnavu ielā – tagad arī Dzirnavu ielā

Tagad iemīļotie Kebab House KebabBox pieejami arī Dzirnavu ielas apkaimē mītošajiem/strādājošajiem. Turklāt, pasūtīt vari līdz pat pusnaktij, tā kā vairs nav jāuztraucas par to ko uzkost pēc garas dienas.

Sushi Bar Japonica – svaigi suši & 1+1 piedāvājums arī Pārdaugavā

Nu re, neesam aizmirsuši arī par tiem, kuri apmetušies Pārdaugavā. Svaigi, gardi sushi un par izdevīgām cenām arī jums! 

Mana Bella (J.Alunāna) – bagātīgas un garšīgas picas

Gan klasiskā margarita, gan picas ar dārzeņiem, gaļu un jūras veltēm ir pieejamas Mana Bella. Kas mūs pārsteidza ir arī pica Sei formaggi – ierasto četru sieru vietā pica ar sešiem sieriem. Jo nu siera nekad nevar būt par daudz! 

Elkor Food&Wine – laiks pusdienām! 

Perfekta vieta no kuras pasūtīt pusdienas Teikas apkārtnē dzīvojošajiem. Tāda klasika kā gaļas salāti, franču karbonādes, siera kūciņas un pat Vecrīgas ir pieejamas šeit. 

Tērbatas Ezītis Miglā – Ezīša mājīgie ēdieni tagad arī Tērbatas ielā

Ezīša karbonāde, Ežburgers, frī kartupeļi un pasta carbonara – tas viss tagad arī no Tērbatas ielas. 

KFC Akropole – kraukšķīgās vistiņas arī Akropolē

Ko tur slēpt, mēs zinām, ka garšo jau jums tās KFC kraukšķīgās vistiņas. Tagad pieejamas arī no Akropoles! 

Bon Appétit

Elīza x Wolt