Atklāj LIDO Alfa!

Vai zināji, ka LIDO tagad arī pieejami Āzijas ēdieni? LIDO gardumi jau ir visiem labi zināmi. Bet šoreiz par LIDO, kas pārsteidz - LIDO Alfa. Zemāk par Anastasijas pieredzi.

Tik negaidīts un mūsdienīgs LIDO!

LIDO ir pazīstams ikvienam mūsu valstī un daudziem ārpus tās robežām. Šī tīkla restorāni ir Latvijas vizītkarte, to nevar apstrīdēt. Ja vajag perfektu šašliku – LIDO! Ja vajag pelēkos zirņus pēc tradicionālās receptes – LIDO! Ja sapņojat par kraukšķīgiem, aromātiskiem kartupeļiem – arī pieejami šeit. Bet vai šis restorāns var pārsteigt ar kaut ko tādu, ko jūs nesagaidāt tur ieraudzīt un izmēģināt tur? Var!

Esmu bijusi Āzijas valstīs un ļoti mīlu to virtuvi. Tāpēc, kad izdzirdēju, ka jaunajā LIDO ALFA, parādās Āzijas ēdienkarte un to izgudroja šefpavārs no Taizemes, tūlīt aizvilku savu draudzeni pusdienās. Un tā bija laba ideja!

Āzijas ēdienkarte ir nodalīta no klasiskā bistro. Pat pasūtījumu var veikt modernā veidā – elektroniskā ekrānā. Kad esat saņēmis numuru un samaksājis kasē par pasūtījumu, jūs gaidāt un pat vērojat atvērtā virtuvē, kā pavāri gatavo jums kaut ko ļoti garšīgu. Un tur ir ko izmēģināt un izbaudīt!

Voki, pavasara rullīši, Āzijas zupas un visādi karija-ēdieni. Viss, ar ko tik iecienīta pikantā virtuve.

Es īpaši novērtēju veģetāro voku ar stikla nūdelēm un pavasara rullīšus, manu draudzeni iepriecināja Āzijas pikantā zupa un voks ar olu nūdelēm un vistu. Porcijas arī palutināja ar izmēru.

Galvenais, ka viss bija autentiski un skaisti. Pat trauki šeit atšķīrās no tiem, kādos ēdieni tiek pasniegti bistro.

Tas, kas mums nepietika – deserti. Āzijas ēdienkartē to nav. Bet tu tak esi LIDO! Atrast kaut ko pēc stila “saldajā” vitrīnā nebija grūti. Brulē krēms ar augļiem un “Pavlova” ar ogām kļuva par cienīgu Āzijas maltītes noslēgumu. Un kaut ko mēs arī paņēmām sev līdzi!

Kāds ir spriedums? Es pat nevarēju iedomāties, ka varēšu aizbraukt pēc Āzijas gabaliņa uz LIDO restorānu. Un tagad, šķiet, es to darīšu regulāri.

Tomēr, ja ALFA nav pa ceļam, WOLT vienmēr nāks palīdzēt, kas parasti ir ļoti ērti. Ne bez pamata voks ir viens no labākajiem ēdieniem, ko varat pasūtīt mājās. Garšīgs, sātīgs un diezgan oriģināls. Kas vēl nepieciešams neaizmirstamai maltītei?

Anastasija x Wolt