Wolt svin 3 gadus Latvijā! 🎂

Tas bija 2017.gada 23.oktobris, kad Wolt atklāja ēdiena piegādes Rīgā. Mūsu komanda, daloties atmiņās par šo laiku, atceras, ka pirmie mēneši tika aizvadīti smagā darbā, jo ēdienu piegādes platforma kā Wolt bija jaunums gan restorāniem, gan kurjerpartneriem, un, protams, arī lietotājiem. Mēs zinām, cik grūti ir mainīt ikdienas ieradumus, taču Wolt komanda ticēja, ka vēlme pēc ērtas un ātras ēdienu piegādes jau eksistēja Rīgas iedzīvotāju vidū, tikai līdz šim viņiem nebija iespēja šo vēlmi apmierināt. Wolt straujā attīstība un šodienas rezultāti ir pierādījums tam!

Svinam jubileju ar BEZMAKSAS PIEGĀDĒM DIENAS GARUMĀ no 32 restorāniem, kuri ar mums bija no paša sākuma, 3 gadus atpakaļ! Meklē restorānu sarakstu šeit: https://bit.ly/35mQ8rP

RĪDZINIEKI – GARDĒŽI

Katru gadu, burgeri ir bijuši starp populārākajiem ēdieniem, kas tiek pasūtīt Wolt platformā 🍔 Interesanti, ka 3 gadu laikā pasūtīto burgeru skaits ir pieaudzis 14 reizes. Ja pirmajos mēnešos no Wolt restorāniem tika piegādāti 140 burgeri dienā, tad šodien tie ir gandrīz divi tūkstoši.

Paldies visiem mūsu lietotājiem, kas uzticēja savas maltītes piegādi mums! Mēs no sirds to novērtējam! 💙

DROSMĪGIE KURJERPARTNERI

Mums šķita interesanti paskatīties, cik garu distanci mēnesī vidēji veica visi kurjerpartneri Wolt pirmsākumos pret distanci, ko komanda Rīgā veic tagad.

Interesanti, ka sākuma kurjerpartneri 2 mēnešu laikā veica vienlīdz garu distanci kā apbraukt apkārt zemeslodei, betšodien mēnesī vien komanda apbrauc apkārt zemeslodei 15 reizes! 🚙 

Saprotot šo lielo ietekmi uz vidi, mēs kompensējam 100% oglekļa dioksīda emisijas no visām Wolt piegādēm. 

Paldies mūsu drosmīgajiem kurjerpartneriem, kuri 2017.gadā uzsāka sadarbību ar Wolt! 💪 Astoņi no viņiem joprojām strādā ar mums šodien!

UZTICAMIE RESTORĀNA PARTNERI

Jebkuras pārmaiņas prasa laiku, enerģiju un lielu uzticēšanos. Šo trīs gadu laikā, kopā ar restorānu parneriem mums ir izdevies mainīt cilvēku ieradumus un priekšstatu par ēdiena vai pārtikas piegādēm uz mājām. 2017.gadā ēdienu piegāde nebija ikdienas norma un ērts veids kā ietaupīt laiku. Tagad situācija ir krasi mainījusies – ēdienu piegāde 🍕 ir kļuvusi par ikdienas servisu, kas ir pieejams ikvienam. 2020.gadā nevienam nav pārsteigums, ka internetā ir iespējams pasūtīt gandrīz jebkuru maltīti vai pārtikas preci un to piegādās, lai arī kur tu atrastos. 

Mēs uzsākām darbību oktobra beigās un 2017.gadu noslēdzām ar 32 restorāniem Wolt platformā. Šobrīd restorānu skaits ir tuvu 500! 🎉

Ietaupīt laiku ikdienas steigā ir kļuvis par globālu trendu un to varam novērot arī Latvijā. Mēs esam neizsakāmi priecīgi, ka varam palīdzēt cilvēkiem fokusēties uz citām lietām, kā pavadīt kvalitatīvu laiku ar mīļajiem, kad nav garastāvokļa vai vēlmes gatavot ēst!

Tādēļ, šo piektdien (23.10.2020), svinot savu 3 gadu jubileju, mēs gribam pateikties 🙏 mūsu pirmajiem restorāna partneriem! Kā? Visi pasūtījumi no šiem īpašajiem 32 restorāniem saņems bezmaksas piegādi dienas garumā!

Lai priecīga un garda Wolt dzimšanas diena! 💙