Saņem dodot: KURTS Coffee

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, katra cilvēka sirsniņā pamostas vēlme dāvināt. Dāvināt ģimenei, draugiem, kā arī tiem, kam papildus atbalsts var nozīmēt daudz vairāk kā mēs spējam iedomāties.

Rīdzinieki, kuri ikdienā aktīvi pārvietojas pilsētas centrā, būs pamanījuši KURTS mājiņu. Taču ne visiem ir zināms KURTS stāsts. 

KURTS īpašniece Ketija mums pastāsta vairāk par KURTS:

Kurts ir deviņus gadus jauns zēns, mans dēliņš. Kurta stāsts nav viegls. 3 mēnešu vecumā viņam tika diagnosticēts smags epilepsijas veids. Kurts, lai gan vizuāli ļoti izskatīgs, ir pilnībā aprūpējams. Kurts nerunā, nestaigā, pats neēd… arī ar komunikāciju mums neiet un viņu saprast var tikai ar ģimenes mīlestību un savstarpējo saikni.  

Ikdiena nav viegla. Ir dienas smagas, ir dienas vieglākas, bet mēs nepadodamies un cenšamies Kurtam nodrošinām vislabāko ikdienu un apstākļus. 

KURTS coffee ir uzņēmums Kurtam – viņa ikdienas, rehabilitācijas un prieka nodrošināšanai. Ir grūti lūgt ziedojumus, tāpēc esam izvēlējušies naudu nopelnīt paši. Šis kafijas namiņš palīdz veidot arī Kurtam uzkrājumu nebaltām dienām vai tieši otrādi – ar cerību, ka, attīstoties medicīnai, būs iespēja uzlabot arī Kurta veselību, un varbūt kādreiz arī es dzirdēšu vārdu “Mamma!

Latvieši gadu no gada parāda savu saliedētību un plašās sirdis, kas allaž ir gatavas palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams. Ir tikai jānodrošina iespēju dot. Tādēļ šogad Wolt komanda vēlējos šo iespēju sniegt arī Woltotājiem. 

KURTS stāsts mums vienmēr ir bijis sirdij tuvs, tādēļ bez liekas vilcināšanās piedāvājām KURTS Coffee labdarības sadarbību. 

Ziemassvētki nenoliedzami ir laiks sildīt sirdis, tāpēc esam ļoti pateicīgi Wolt komandai par iespēju pievienoties! Kafijas namiņam ziemā neklājas viegli un ar vīrusa bargo ietekmi arī mūsu uzņēmums šogad daudz cietis. No 3 namiņiem mums palicis ir tikai viens. Tāpēc katrs Wolt pasūtījums mazā Kurta uzņēmumam ir ļoti svarīgs. Mīļš paldies katram, kas izvēlas baudīt kafiju ar stāstu un dāvināt KURTS kafijas paciņu Ziemassvētkos saviem mīļajiem un kolēģiem!

Dodot gūtais neatņemams!

Novēlot KURTS veiksmi darbos un veselībā, aicinām mūsu Woltotājus apskatīt KURTS piedāvājumu!