Kādu meikapu izvēlēties un kā kopt sejas ādu vasarā? Padomi no MADARA Cosmetics

Katra sezona nāk ar citiem izaicinājumiem sejas kopšanā un meikapā. Tādēļ vērsāmies pie mūsu jaunākā Wolt drauga un kosmētikas eksperta MADARA Cosmetics

Kādas ir šīs vasaras karstākās MÁDARA organic makeup meikapa aktualitātes? Padomus, kā radoši izmantot konsīleri, izgaismotāju vai pat lūpu krāsu, iesaka  MADARA Cosmetics sociālo tīklu satura mārketinga vadītāja Roberta Dzene!
  1. “Viss vienā” lūpu krāsa

MÁDARA organic makeup VELVET WEAR lūpu krāsa ir universāls produkts, kuru droši var (un vajag!) izmantot arī acu un vaigu ietonēšanai.

2. GUILTY SHADES monohromais grims

GUILTY SHADES ēnas piešķir sejai vasarīgi maigu mirdzumu. Tāpat ar šīm ēnām var viegli veidot šobrīd aktuālo monohromo meikapu, kad acu plakstiņi, vaigu kauli un lūpas tiek krāsotas vienā tonī.

3. COSMIC DROPS izgaismotājs arī ķermenim

Izgaismotāju COSMIC DROPS var piejaukt ne tikai tonālajam krēmam lietošanai uz sejas, bet arī pievienot ķermeņa losjonam, lai piešķirtu ādai veselīgu mirdzumu vai vieglu bronzas toni.

4. Fiksais meikaps ar divu toņu konsīleriem

Vispirms uzklāj uz sejas gaišu konsīleri kā izgaismotāju, bet pēc tam izcel sejas kontūras ar tumšākas krāsas konsīleri. Voilà! Vari mierīgi iztikt bez tonālā krēma.

5. COSMIC DROPS pilnīgam mirdzumam

Piejauc izgaismotāju COSMIC DROPS pie tonālā vai dienas krēma un piešķir visai sejai vienmērīgu mirdzumu.

KĀ KOPT SEJAS ĀDU VASARĀ?

Vasara ir laiks, kad visi dabiski izskatās veselīgāki un starojošāki. Tomēr saule, ūdens un negulētas naktis dara savu, tāpēc šajā gadalaikā ādai nepieciešama īpaša kopšana. Padomus, kā rūpēties par savu ādu vasarā, iesaka MADARA Cosmetics tirdzniecības attīstības vadītāja Karīna Zandberga – Palma!

  1. Pīlings, pīlings, pīlings

Attīrošā maska ar augļskābēm MÁDARA organic skincare AHA Peel Mask atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām, kas palīdzēs uzturēt sejas toni veselīgāku un vienmērīgāku. Sejas pīlinga veikšana 1 – 2 reizes nedēļā veicinās arī labāku ādas mitrinātāja uzsūkšanos.

2. Neaizmirst par SPF krēmu

Noteikti nevajadzētu aizmirst par ādas aizsardzību no saules gaismas kaitīgās ietekmes un regulāri lietot SPF saturošus krēmus. SPF filtri nebloķē saules starus pilnībā, tikai ļauj iegūt zeltainu iedegumu pakāpeniski, neriskējot apdegt un veicināt ādas priekšlaicīgu novecošanos.

3. Regulāra mitrināšana un C vitamīns

Izšķiroši svarīga loma veselīgas un starojošas ādas uzturēšanā ir ne tikai regulārai mitrināšanai, bet arī C vitamīnam. Tas palīdz aizsargāt ādu pret UV staru radītajiem bojājumiem, mazina pigmenta plankumu veidošanos un piedalās vērtīgā proteīna –  kolagēna – sintēzē. Tāpēc īpaši vasarā ir ieteicams izvēlēties ādas mitrinātāju, kas satur C vitamīnu. Vienīgi jāatceras, ka C vitamīns saules gaismas ietekmē sāk dalīties, tāpēc paralēli noteikti būtu jālieto arī saules aizsargkrēms. 

Papildus tam, vēlamies izcelt INFINITY Mist. Tā ir izsmidzināma probiotiska esence, kas rūpējas par ādas mikrobiomu – tas normalizē un  nostiprina mitruma barjeru, novērš transepidermālo ūdens zudumu un neitralizē vides faktoru kaitīgo ietekmi.

4. Glābiņš pēc vasaras uzdzīves – acu krēms

Vasaras periodā dzīves ritms kļūst piesātinātāks, un nereti kāda miegam paredzēta stunda tiek ziedota laiskiem vasaras vakariem terasēs, ābeļdārzos vai pie jūras. Tāpēc vasarā ir svarīgi parūpēties par ādu acu zonā un regulāri lietot SMART acu krēmu, kas mazina noguruma pēdas, mazās krunciņas un tumšos lokus.

5. Slepenais ierocis – nakts krēms

Lietojot nakts krēmu, mēs palīdzam ādai atgūties no dienas stresa un atjaunoties. Reģenerējošais MÁDARA organic skincare nakts krēms ir bagāts ar vitamīniem un antioksidantiem, kas ļaus ādai no rīta izskatīties starojoši un jauneklīgi.

Un ja tomēr vasaras karstumā ilgojies pēc spirgtuma un uzmundrinājuma, atsvaidzināties var palīdzēt tik vien kā rokas nomazgāšana vēsā ūdenī. Iesakām izvēlēties ziepes, kuru sastāvā ir atsvaidzinošas sastāvdaļas kā, piemēram, citronmētras, kas atrodamas INFUSION VERT ziepēs.

MADARA tic, ka visforšāk ir būt pašai sev, un iedrošina būt visdrosmīgākajai tās versijai. 

Izbaudi vasaru 💙 Un neaizmirsti par SPF.