Labāko dāvanu izlase no Wolt sadarbībā ar piektdiena.com

Wolt ir maģiskā burvju nūjiņa, kas pārvērš saspringto svētku gaidīšanas laiku prieka pilnā, jo ļauj sagādāt dāvanas un visu nepieciešamo svētkiem bez liekām rūpēm. Aizmirstiet par kaitinošo cilvēku burzmu un divdesmit minūšu gaidīšanu rindā pie kases. Aizmirstiet tās izmisuma stundas nosalušām kājām un smagiem maisiem, klīstot pa veikaliem. Un pavisam noteikti aizmirstiet par to stresu un vilšanos, kad veikals pasūtīto dāvanu piegādā uz jūsu pakomātu pēc svētkiem. 

Ar vienu vieglu rokas kustību, ļaujiet arī izgaist tiem mulsuma brīžiem, kad kaimiņi jums pasniedz dāvanu, bet jums pretī ir sagādāts – tieši nekas. Kad draudzene atlido no Londonas kā pārsteigums un vienīgais, kas jūsu galvā valda, ir nevis prieks, bet – panika par neesošo dāvanu. Pārtrauciet arī tos “nevienam-nenovēlu” momentus, kad darba burzmā, esat aizmirsis par dāvanu ikgadējai Ziemassvētku apdāvināšanās loterijai, kas sākas jau pēc divām stundām.

Tas viss ir pagātne, jo Wolt ir pieejamākā, operatīvāka Ziemassvētku vecīša darbnīca telefona pieskāriena attālumā, no kurienes steidzīgie rūķīši piegādās gandrīz-aizmirstās, pēkšņi-nepieciešamās, labākās-pārsteigumu un gardākās dāvanas plus-mīnus stundas laikā. Wolt veikalos atradīsiet arī Ziemassvētku desertu, šampanieti dzirkstošai ballītei, cepeti, dāvanu ietinamo un cepampapīru, galda spēli un arī satriecošo sarkano lūpukrāsu.

Ja izlasījāt tik tālu un jūs kaut kur klusībā pie sevis murmināt, jā, šis man noteikti noderēs, jo mani kaitina pirmssvētku burzma… Vai tas pilnīgi noteikti ir zelta risinājums, jo man ir sagādāta tieši viena dāvana pašam sev. Tad skrollējiet zemāk uz Ziemassvētku laimes aku jeb svētku veikalu izlasi, un atrodiet labākās dāvanas katrai vajadzībai.

Stockmann: dāvanas viņai, gardēžiem un vīramātēm ar labu gaumi

Jā, tas ir neticami, bet arī Stockmann izsmalcinātais un gaumīgais dāvanu klāsts atrodams Wolt. No Stockmann Beauty & Home, nepilnas stundas laikā tiksiet pie eglīšu mantiņām, Armani vai jebkurām citām smaržām, lina spilvendrānas, dizaina puķu poda, L’Occitane sejas maskas, Design Letters termosa, matu šampūna un Sensai skropstu tušas, smalkām šampanieša glāzēm un pat garšvielu trauciņu komplekta. Iespējamais dāvanu saraksts ir garš un visādā ziņā burvīgs. 

Vēl viena opcija ir pasūtīt gardēžu dāvanas no Stockmann delikateses. Tie, kuri ar garšām ir “uz Tu”, vienmēr novērtēs kvalitatīvu olīveļļu ar trifelēm vai balzamiko etiķi, Kusmi tēju vai Panettone kūku, Lindt šokolādi vai vaniļas ekstraktu vēl gardākiem desertiem. Šeit īpaši jāatzīmē arī simpātiskie dāvanu grozi, piemēram “siera ekspertam”, “džentelmenim” vai “izsmalcinātam garšu baudījumam”. Jau sagatavots un iesaiņots pārsteigums kā acīm, tā vēderam. Laimīgs tas, kurš pie tāda šādas dāvanas tiks.

Lieliska dāvana: dāvana vīrietim vai visiem tiem, kuriem nezināt, ko dāvināt

Ko dāvināt cilvēkam, kam viss jau ir? Atbilde skan pavisam vienkārši – jaunus piedzīvojumus un aizraujošu pieredzi. Lieliska dāvana stendā atradīsiet lidojumu ar gaisa balonu, gleznošanas meistarklasi, ESPA atpūtu, restorāna apmeklējumu, kā arī kino biļetes ar popkornu komplektā (cita starpā – ideāla dāvana darba loterijai). Kopā ar dāvanu varat pasūtīt arī gaumīgu dāvanu maisiņu ar zelta zīdpapīru un jau iesaiņota lieliskā dāvana būs gatava slēpties zem egles.

XS Rotaļlietas: dāvanas saviem un draugu bērniem, krustbērniem un mazbērniem

XS Rotaļlietas – bērnu mantu paradīze. Šeit būs dāvanas Lego un dinozauru mīļiem, L.O.L. cienītājām, radošajām māksliniecēm, topošajiem būvniekiem, Harry Potter faniem un mazajiem pētniekiem. Līmējamie tetovējumi, skaistumkopšanas komplekts no Peppa Pig, krītiņi, lelles, mīļmantiņas, spēle Monopols un plastalīns. Dāvināšanas iespējas šeit nebeidzas, atliek vien izvēlēties kategoriju un ielikt dāvaniņu groziņā.

Latvijas balzams: dāvanas sadarbības partneriem, ballētājiem un opītim

Kvalitatīvs šampanietis kā perfekta dāvana mīļajai ballīšu draudzenei, vai labs sarkanvīns sadarbības partnerim. Latvijas balzams veikalos atradīsiet arī džinu (ne tas, kas izpilda vēlēšanās, bet tas, kas ir dzēriens), ko uzdāvināt savam čomam un upeņu balzamu ārzemju draugam vai opim (starp citu – lieliskā dāvanu komplektā ar divām glāzītēm). Respektīvi, viss par un ap dažādiem dzērieniem. 

Zelta padoms dzēriena iesaiņošanai – dāvanas maisiņa vietā – ievīstiet šampanieti zīdpapīrā un tad dāvanu papīrā, un apsieniet to ar elegantu satīna lenti. Noņemšanās uz 15 minūtēm, bet tas dāvanas saņēmējas “wowowow” un dzirksteļefekts acīs būs tā vērts.

Pienene: dāvanas kolēģiem, draugiem, mammai un krustmātei

Pienene – Latvijas dizaina preces un dažnedažādi labumiņi. Te viss parastais ir gaumīgs un ar odziņu. Vaidavas glazētās keramikas bļodas vai melnās espresso tasītes, eleganti mājas aromāti, koši sarkanas filca čības, tik smaržīgās Munio Candela sveces, porcelāna zaķu auskari un rozā vannas bumbas mazajiem. Te pieejama arī leģendārākā Ziemassvētku dāvana – zeķes. Izvēlieties zeķes “latvietis pelēkais” vai “zeķes sieriņi” un lieciet dāvanas saņēmējam pasmaidīt no potītēm līdz pat vaigu bedrītēm.


Lai pārsteigumu pilns, sirsnības maģijas ieskauts un mierpilns šis svētku gaidīšanas laiks!

Piektdiena.com