Kun 39,- i hele Oslo!

Nå har vi endret leveringsgebyret vårt i Oslo til 39,-. Uansett hvor du bor i leveringsområdet vårt!

Tusen takk for tilbakemeldinger vi får fra dere. Vi hører at dere er godt fornøyd med utvalg av kvalitetsrestauranter vi har å tilby i Oslo, men vi har fått tilbakemelding at dere syns det er for dyrt å få det hjem på døren – særlig hvis du bor lengre unna restauranten. Dette gjør vi nå noe med:

Fra og med 18. september får du maten hjem på døren til 39,- uansett hvor du er! 

Det betyr at vi både har redusert startbeløpet og fjernet distansetilleggene, og du får maten levert hjem til deg på 35 minutter til kun 39 NOK uavhengig om det er fra nabolagsrestauranten eller førstevalget på tvers av byen. Enklere blir det ikke. 

Hvorfor gjør vi denne endringen? Vi ønsker å gi deg som kunde bedre tilgang til flere restauranter til samme pris på levering. Og vi håper det kan bidra positivt til restauranter og bud i en usikker Koronatid ved å booste ordremengde og inntjening.

Påvirker denne endringen negativt inntjeningen til budene? Svaret er nei. Leveringsgebyret er ikke det samme som hva budene får utbetalt for å levere til deg. Våre Oslo bud tjener i snitt 200 NOK/time. Inntjeningen er basert på et oppdragsvederlag fra Wolt som er uavhengig av leveringsgebyret til kunde. Budene vil forhåpentligvis oppleve endringen i leveringsgebyr som positivt da vi tror den vil skape flere leveringsoppdrag for budene og mulighet til å tjene mer. 

Vi håper vi kan skape mange gode matopplevelser sammen. Vi verdsetter kvalitet over kvantitet- og inngår partnerskap med restauranter som god rating og høy kvalitet. Hos oss skal du finne beste burgeren i byen. Med snart 300 kvalitetsrestauranter i Oslo tror vi også du finner noe for enhver smak – uansett hva magen har lyst på. 

Og ikke minst: Nå har vi også startet med levering fra dagligvare og apotek.  

Følg med i appen fremover for flere spennende nyheter og tilbud.

Start din 39,- Wolt bestillingen her!

Wolt
Kvalitet.Levert