Oaza u srcu Vračara

Upravo tu, u srcu Vračara, na mestu skrajnutom od urbane vreve, u tišini Karađorđevog parka i čudesnoj energiji Hrama Svetog Save, poželeli smo predah od naporne svakodnevice, uz muziku i dobar zalogaj.

I upravo tu, naša priželjkivanja da budemo negde opušteni i svoji, izvan svog doma, a kao u njemu, daleko od trčanja kroz vreme  uz usputni obrok čijeg ukusa nismo ni svesni, privela nas je Marenda jednom dogođena i nikada zaobiđena.

Poput vidikovca sa koga se sve vidi ili pak stražarnog mesta da i najskriveniju želju predupredi i pre nego što se objavi, Marenda je enterijerom, uslugom i nesvakidašnjom gastronomskom ponudom duboko pronikla u naš urbani psihološki profil, nudeći nam ono što će pored gastronomskog užitka pothraniti i našu energiju, samopouzdanje i uspeh u novom danu.

Vrhunska kreacija i umeće šefa kuhinje ovog restorana rezultiraju raznovrsnim menijem, uz nezaobilazni čulni užitak. Još ako dodamo, po izuzetno pristupačnim cenama, zadovoljstvo je potpuno!

Bajadere “Marenda”

Šta još reći uz sve to ?! Ako je Marenda ponela ime po slatkom obroku koji su nekada vojnici s velikim nestrpljenjem i radošću čekali svakog dana, a mi ponovo došli i sa nestrpljenjem i radošću čekamo da ponovimo percipirani gastronomski užitak prethodno doživljen, onda je i ime koje ovaj restoran nosi pun pogodak. Jer jednom pohođen dobro ugošćen, vezuje… i zbližava… kao radost vojnika slatkom obroku nakon napornog dana… kao potreba savremenog čoveka da se izvan doma oseća kao u njemu.

            A to može u Marendi!