Wolt tim pretrčao 602 kilometra za manje od godinu dana

U periodu od septembra 2023. do maja 2024. godine, naši zaposleni su pokazali izuzetnu posvećenost i snagu, pretrčavši neverovatnih 602 kilometra na trkama, maratonima i trijatlonima širom Srbije i Evrope. Ovaj podvig ne samo da svedoči o njihovoj fizičkoj spremnosti i istrajnosti, već i o zajedničkom duhu i timskoj podršci koja nas povezuje. U nastavku vam donosimo priče i iskustva naših kolega koji su trčanjem inspirisali sve nas.

Wolt Srbija je kompanija koja nudi dinamično radno okruženje zaposlenima i svima koji su aktivni, ambiciozni i spremni  za napredak, a pretrčanih 602 kilometara pokazuju da smo i fizički veoma aktivan tim 🙂  …Uspeh u ovom podvigu uključuje 15 kilometara na trci “Business Run Niš”, gde su se takmičile naše kolege – Steva, Nikola i Uroš, i čak 75 kilometara u okviru Belgrade Business Run, na kome je učestvovalo 15 zaposlenih kompanije Wolt Srbija. Osim trka u Srbiji, naši zaposleni upisali su se i na polumaratonima širom Evrope. Našu plavu boju obojili su u zlatnu, a prepoznatljivog Yuho-a učinili ponosnijim upravo oni!

Jovana Blažić pretrčala je čak 170 km na raznim trkama, tribalionima i polumaratonima, Filip Popović ukupno 115 km, Anđela Aleksandrić 78 km, Aleksandar Veljović 66 km, Sofija Ćup 62 km, a Biljana Savanović na Bečkom polumaratonu 21km.

Ako u ovaj score uračunamo i sve pripremne kilometre, kao i kolege koje rekreativno trče, zaista imamo na šta da budemo ponosni – veliko hvala na tome!