Hurá! Wolt je v Bratislave! ?

Po Fínsku, Dánsku, Švédsku, Nórsku, Estónsku, Litve, Lotyšsku, Českej republike a mnohých ďalších krajinách je čas na naše milované Slovensko! ?? Od 19. septembra sme oficiálne v Bratislave a nemôžeme sa dočkať, keď si cez nás objednáte z jednej z viac ako 100 skvelých reštaurácií! Nižšie nájdete pár základných informacií o tom, ako Wolt vlastne funguje. ✌️

Nad Hradom sa blýska! ?☔

Od 19. septembra 2019 sme oficiálne v Bratislave a máme z toho veľkú radosť! ?

Sme aplikácia, vďaka ktorej môžete objavovať a získavať tie najlepšie bratislavské pochúťky, a to od avokádových maki, cez poké, falafel alebo napríklad poriadne šťavnatý a prepečený burger. ?

Pochádzame z Fínska ??, najšťastnejšej krajiny sveta. A možno aj preto je pre nás kvalita a skvelá zákaznícka skúsenosť vždy na prvom mieste. Usmievaví kuriéri, ktorí vám jedlo doručia zhruba za pol hodinu (štandardné doručenie stojí 1,49 EUR a pokiaľ bývate trošku ďalej od reštaurácie, niečo málo naviac to ešte bude stáť, konkrétne 1,00 EUR za každých 1000 m). Zákaznícka podpora, čo odpovie na všetky otázky do jednej minúty a viac než 100 najlepších reštaurácií v meste.

Rozvážame do Starého a Nového mesta, do Ružinova, do Petržalky, ale aj do Karlovej Vsi alebo na Kolibu. Pozrite na mapku našej doručovacej oblasti.


 

Veľmi sa tešíme na vašu prvú objednávku! Tiež nám spraví radosť, keď na Wolt pozvete svojich priateľov a dáte im  promo kód vo výške až 6€ z aplikácie, možno nám poradíte, aké reštaurácie by u nás nemali chýbať, alebo nám dáte akúkoľvek spätnú väzbu.

A aby sme nezabudli, určite si nás pridajte na Facebooku a Instagrame, nech vám neunikne žiadna nová reštaurácia alebo súťaž. ?

Váš Wolt Bratislava