Hurá! Wolt je v Košiciach! ?

Áno, už je to tak! Po úspechu Woltu v Bratislave je čas na expanziu na východné pobrežie! ?? Od 28. mája sme oficiálne v Košiciach a už sa nemôžeme dočkať na prvú košickú objednávku. K dispozícii je približne 30 skvelých reštaurácií, medzi ktorými nechýbajú lokálni mastri svojho fachu, ako aj známe reťazce a naši kuriéri sú pripravení doručiť vám vaše obľúbené jedlo už do 30 minút. Zaujíma vás ako Wolt vlastne funguje? Nižšie nájdete pár základných informácií. ✌️

Veľa dziveho chalka vám Wolt privezieme už aj v Košiciach! ?️??

Na známosť sa dáva, že Wolt je od 28. mája 2020 sme oficiálne v Košiciach! A máme z toho obrovskú radosť. ? Sme platforma (apka aj web), vďaka ktorej môžete objavovať a získavať tie najlepšie pochúťky košického gastrosveta, a to od šťavnatých burgrov, cez nadýchanú pizzu a tradičné špeciality slovenskej kuchyne až po sushi, či lahodnú “indiu”.

Pochádzame z Fínska, najšťastnejšej krajiny sveta. A možno aj preto je pre nás kvalita a skvelá zákaznícka skúsenosť vždy na prvom mieste. Usmievaví kuriéri, ktorí vám jedlo doručia už do 30 minút (základné doručenie do 1,5 km stojí 1,49 EUR a pokiaľ bývate trošku ďalej od reštaurácie, niečo málo naviac to ešte bude stáť, konkrétne 0,3 EUR za každých 500 m).

Naša zákaznícka podpora je pripravená odpovedať na všetky otázky do 1 minúty a jedlo vám privezieme zo 60 skvelých reštaurácií, maximálne do vzdialenosti 5 km v rámci našej doručovacej oblasti, z McDonald’s do 3,5 km. Otvorení sme cez týždeň aj víkend od 08:00 do 22:00. Zatiaľ rozvážame do Starého Mesta, tiež v lokalitách Sever, Juh, Džungľa, Kalvária, ale aj na Železníky, Vyšné Opátske, Sídlisko Dargovských hrdinov, Heringeš, Terasu, KVP a najnovšie aj do Ťahanoviec  a Nad jazerom. Pozrite na mapku našej zóny doručenia.

 

Veľmi sa tešíme na vašu prvú objednávku! Tiež nám spraví radosť, keď na Wolt pozvete svojich priateľov a dáte im dokopy až 6€ promo kód z aplikácie, možno nám poradíte, aké reštaurácie by u nás nemali chýbať, alebo nám dáte akúkoľvek spätnú väzbu.


A aby sme nezabudli, určite si nás pridajte na Facebooku a Instagrame, nech vám neunikne žiadna nová reštaurácia alebo súťaž. ?

Váš Wolt Košice