Eventy sú s Wolt at Work hračka

Wolt at Work Slovensko

Spríjemnite si “nudné” online podujatia! S Wolt at Work a funkciou Events si objednáte jedlo na vaše firemné eventy naozaj jednoducho.

Vo Wolte veríme, že nám postačí už len malá chvíľka trpezlivosti s organizovaním online podujatí predtým, ako sa vrátime k tým skutočným – živým, ako sme boli zvyknutí. Pre uľahčenie tejto chvíľky vám prinášame skvelý nástroj na objednávanie občerstvenia na firemné akcie, ktorý budú vaši HR a office manažéri milovať.

Nová funkcia Events, ktorú Wolt ponúka firemnej klientele, umožňuje zabezpečenie akéhokoľvek podujatia v rôznych častiach Slovenska a to bez starostí o fakturáciu či doručenie – o všetko sa pre vás postaráme my.

Vďaka novej funkcii si môžu firmy zaobstarať občerstvenie pre online, živé, alebo hybridné podujatia pomocou niekoľkých kliknutí. Stačí si nastaviť dátum a čas doručenia, pozvať účastníkov, určiť rozpočet za objednávku a vaši zamestnanci či obchodní partneri si môžu objednať jedlo podľa vlastného výberu s doručením.

Účastníci podujatia za objednávku neplatia nič. Pri objednávke je možné zvoliť spôsob platby na faktúru, vďaka ktorému vám koncom mesiaca vždy príde na e-mailovú adresu spoločnosti iba 1 faktúra.

Dajte svojim zamestnancom možnosť rozhodnúť sa, čo budú jesť a piť počas vášho podujatia. Využite funkciu predobjednávky a jedlo vám bude doručené na vami vybraný čas.

Funkciu využijete pri online školeniach, firemných stretnutiach, online prezentáciách pre klientov alebo hybridných podujatiach. Je to zároveň príjemný benefit pre účastníkov, ktorí si môžu objednať občerstvenie podľa vlastného výberu a nestarať sa o platbu či doručenie.

Wolt doručuje v 11 mestách na Slovensku a účastníci si môžu objednať z ktoréhokoľvek z týchto miest.

Ak máte záujem o registráciu, využite náš formulár. Pre viac informácií ohľadom funkcie Events a Wolt at Work kontaktujte Bohdanu Szuhaj na bohdana.szuhaj@wolt.com 💙