Prvý Wolt Market v Bratislave je tu! Expresné doručenie potravín, drogérie, či domácich potrieb do 30 minút.

Čo je Wolt Market? Ako prebieha celý proces od objednávky až po doručenie a aké výhody vám prináša?

Wolt Market je naša nová služba, ktorá funguje na princípe kamenného obchodu. Umožňuje zákazníkom objednávať potraviny, drogériu alebo iný tovar online s expresným doručením do 30 minút ⏰ až k vašim dverám.🚪Samozrejmosťou je prvotriedny zákaznícky zážitok, široká ponuka kvalitných produktov a skvelá zákaznícka podpora, na akú ste vo Wolte zvyknutí. ✅
Vaše objednávky z Wolt Marketu vám doručia naši partnerskí kuriéri priamo domov, alebo si ich môžete vyzdvihnúť aj osobne. Online supermarket je otvorený denne, a to aj počas víkendov.

Ako to vyzerá počas dňa vo Wolt Markete?

Zamestnanci, ktorí prevádzkujú predajňu sú zodpovední za regály, skladovanie produktov, príjem, prípravu a balenie objednávok. 📦Náš každodenný život vo Wolt Markete vyzerá veľmi podobne ako v každom obchode s potravinami – od vykladania tovaru do regálov a chladničiek, cez kontrolu stavu a expirácie produktov, až po udržiavanie čistoty predajne. Produkty zabezpečujeme od rôznych dodávateľov a lokálnych výrobcov. 🍋🍅🥦

Aké produkty sa tam nachádzajú?

V ponuke Wolt Market máme viac ako 2000 produktov a nájdete tu množstvo 🇸🇰 slovenských a 🇨🇿 českých výrobkov ako napríklad lokálne čerstvé pečivo 🥐 od Cisárovho pekára, kvalitné mäsové produkty 🥩 z lokálnych fariem TopFarm, Farma Turova, Mangalica Farma alebo Krava&Co, výberovú kávu ☕️ z dielne bratislavskej pražiarne Triple Five Coffee Roastery, či slovenské a české vína 🍷a craftové pivá.🍺
Na svoje si príde naozaj každý, pretože nechýbajú ani bezlepkové, bezláktozové, a vegánske potraviny.

Aké sú výhody nákupu cez Wolt Market?

💨 Rýchlosť a jednoduchosť – nákup si naklikáte jednoducho pár klikmi cez aplikáciu alebo cez náš web.
🛍 Žiadne ťažké tašky – partnerskí kuriéri vám objednávku doručia až pred dvere do 30 minút.
📝 Inteligenté nákupné zoznamy – jedným klikom si zobrazíte vaše predošlé objednávky. Už nemusíte premýšľať a spisovať zoznam, čo potrebujete nakúpiť. Na Wolt Markete nájdete aj hotové nákupné zoznamy.
🗂 Prehľadné usporiadanie – potraviny sú rozdelené do jednotlivých kategórií.
🦸🏼‍♂️ Pomoc pri nepríjemných prekvapeniach – ak ste zabudli kúpiť dôležitú ingredienciu pre váš recept, sme prvou pomocou. Chýbajúce potraviny máte o chvíľu u seba doma.
Špeciálne dietologické požiadavky – vo Wolt Markete si nakúpia aj tí, ktorí hľadajú vegánske, bezlaktózové a bezlepkové produkty – každé má svoju kategóriu.
💰 Cena – sortiment vo Wolt Markete je cenovo porovnateľný s inými konkurenčnými supermarketmi. Nájdete tu všetko, čo aj v bežných známych supermarketoch.
🚫 Žiadne extra poplatky – s nami neplatíte žiadne extra poplatky za doručenie. Platba za doručenie je rovnaká ako pri objednávaní z našich reštaurácií.
Expresné doručenie – pri objednávke z Wolt Marketu nemusíte čakať do druhého dňa. Nákup vám bude doručený do 30 minút od zadania objednávky.
Šetrenie času – s nákupmi cez Wolt Market ušetrite desiatky hodín času ročne. Môžete sa tak venovať deťom, práci, či vašim koníčkom. 🏋🏼🏓

 

OBJAVTE WOLT MARKET