Vyskúšali ste už službu Wolt at Work?

Premýšľate, či je služba Wolt for Work vhodná pre vás a vašu firmu? Nie ste si zatiaľ úplne istí, aké môže mať prínosy a či budú dostatočné na to, aby ste túto našu službu pravidelne využívali?

Rozhodli sme sa vyspovedať firmu Kiuub, ktorá službu Wolt for Work pravidelne aj na svojich eventoch využíva – firma Kiuub je zodpovedná za organizáciu podujatí ako napríklad KIRATON alebo Open API Hackathon. 🙌

Ako vyzeral proces od registrácie až po doručenie jedla priamo na event? 

Proces registrácie do Wolt for Work bol veľmi jednoduchý a to vďaka Bohdane, ktorá nám so všetkým pomohla. Previedla nás procesom registrácie, ale aj samotným výberom reštaurácie a jedál. Poradila nám vhodné reštaurácie v Trnave, dokonca nám dopredu zistila, či bude mať daná reštaurácia kapacitu na našu objednávku a tak sme mali istotu, že o nás už vedia. Keďže išlo o väčšie objednávky, spravili sme ich niekoľko dní dopredu a tak sme na evente nemali žiadnu starosť o catering.

V možnosti platby sme vybrali možnosť vyúčtovania priamo na faktúru firmy, ktorú sme následne zaplatili na konci mesiaca

Catering pri organizácii 48-hodinového eventu je jedným z kľúčových aspektov, pre Wolt sme sa rozhodli najmä kvôli tomu, že na ňom nájdeme širokú škálu rôznych reštaurácií na výber na jednom mieste.

Ako by ste zhodnotili službu Wolt for Work pre firmy, čo sú najväčšie výhody a nevýhody?

Možnosť objednať si presný počet jedál na presný čas len 24 hodín vopred bola pre nás veľmi vyhovujúca, veľmi sme ocenili darčekové poukážky s kreditom vďaka ktorým si účastníci eventu mohli vybrať jedlo podľa vlastnej preferencie a nám to veľmi pomohlo pri plánovaní cateringu, obzvlášť pri meniacich sa počtoch. Toto považujeme to ako za jednu z veľkých výhod v porovnaní s konkurenčnými platformami, ktoré ponúkajú rozvoz jedál cez aplikáciu.

V procese objednávania sa nevyskytlo nič, čo by skomplikovalo event, počas samotného eventu sa nám však stalo, že raňajky meškali a neprišli v čas ako boli objednané. Avšak v konečnom dôsledku nám bola zákaznícká podpora k dispozícii hneď po tom, čo sme sa im ozvali. Všetko sme vyriešili rýchlo a určite túto službu budeme využívať aj pri ďalších eventoch, ktoré budeme organizovať.

Komu by ste odporučili Wolt for Work a komu naopak nie?  (typ firiem podľa veľkosti/segmentu/…, pozície v rámci firmy (office manager/HR/…) 

Službu Wolt for Work môže využívať akákoľvek firma bez pohľadu na jej veľkosť, tie menšie môžu nájsť výhodu v účtovaní platieb na faktúru, stredné a väčšie firmy môžu službu využiť na hromadné objednávanie jedál s nastavením konkrétneho budgetu, ktorý môže jednotlivec v rámci oddelenia/firmy aj prečerpať a v prípade drahšej položky doplatiť na vlastné náklady.

Výhodou je účtovanie platby na faktúru alebo nastavenie limitu pri budgete, ktorý firma má pre zamestnancov.