Wolt ? hamburgare

Hamburgaren, den ständigt säkra utvägen när dina nära och kära inte kan enas om mat. Saftigt nötkött, krispig kyckling, smakrik halloumi eller rent vegansk, hur tar du din? ?

Burgartrenden har under senaste år tagit Sverige med storm och tycks inte blåst bort än. I takt med att intresset för kvalitativt kött och spännande tillbehör ökat, har också utbudet av restauranger ökat markant. Tidigare fanns de klassiska internationella burgarkedjorna att vända sig till men nu med aktörer som Phil’s, Bastard Burgers samt många lokala stjärnor är valmöjligheterna plötsligt enorma. Något som många inte vet är burgarindustrin även ligger i framkanten för utvecklingen och framtagningen av framtidens kött; det plantbaserade och till och med labbodlat kött. Redan finns plantbaserade ”blödande” burgare som ska efterlikna en nötköttsbaserad burgare både smak och textur, och enligt många forskare är den labbodlade burgaren inte långt borta. Spännande tider, va? ?

På Wolt hittar du ett stort utbud av hamburgare, oavsett preferenser. Självklart hittar du traditionella burgare från välkända kedjor så som McDonald’s, Burger King och Max, men även från restauranger så som Prime Burger, Phil’s Burger, Jureskogs, Bastard Burgers och BC Burgers och inte att glömma KÄK, BAP och många mer!